En Gratis Gästbok från gastboken.com .:. Tyttes gästbok
Tyttes gästbok
Skriv gärna några rader här i min gästbok!
 
 
(Totalt 17 inlägg)
Viktoria  120814 17:04
Hej Tytte!

Nu har jag precis kommit hem från en dag med dig. Och vad bra det känns!!! Jag kunde gå på centralen utan att behöva kolla mig runt omkring efter duvor! För några dagar sedan kunde jag inte sitta ute och äta i lugn och ro där det fanns fåglar, men det kunde jag idag!!
Har redan bestämt att åka till en damm i helgen och mata fåglarna med min man och dotter!
Tusen tack för ditt stöd och engagemang - DU är fantastisk!!!
Stor kram
Puffen  120124 19:13
Tytte! Du måste ha en länk till din sida också, www.botafobi.nu
Iréne  110823 17:07
Hej Tytte
Det bästa jag gjort var att kontakta Dig och komma på behandling mot min hemska ormfobi.
I dag råkade jag på en huggorm och kunde för första gången i mitt liv titta hur den såg ut.
Enda reaktionen" hoppsan titta där" hade inte gått för3-4 månader sedan.
Tusentack Tytte och stor Kram till Dig
Annika S  110704 17:07
För fem dagar sedan besökte jag Tytte med hopp om att dämpa/bli av med min spindelfobi. Kunde aldrig föreställa mig den nya känslan av nyfikenhet och glädje som ersatt mina tidigare känslor av skräck och panik när jag ser en spindel! Har redan på egen hand besökt två ställen där jag kommit i kontakt med fågelspindlar, och jag har både kunnat klappa och stå riktigt nära och "prata" med spindeln långa stunder!

Till alla som funderar på om man vågar genomgå en behandling kan jag bara säga att det var det bästa jag gjort! Jag gick därifrån så glad och så stark! Jag rekommenderar verkligen alla att besöka Tytte!
Anna    110302 20:50
Hej Tytte!

Efter besöket hos dig den 18 Feb och fick min spindelfobi så har mitt liv sett ganska annorlunda ut. Jag trodde aldrig att jag skulle hålla i en spindel en dag, och ett flertal ggr

Jag har även nu precis besökt Skansen och klappat och hållt i en spindel...även tittat runt på spindelutställningen de hade där och hittade även en av de spindlar som blev min favorit vid bildvisningen hos dig. Den rosafotade fanns även med

Är så nöjd med mitt besök hos dig och ångrar ingenting. Jag kommer fortsätta besöka Skansen och klappa och hålla spindlar, det har hjälpt mig så otroligt mycket!

Tack för all hjälp och inte bara när det gäller spindlar utan även mkt vetskap om mig själv som person! Du gör ett kanonjobb, och jag kommer rekommendera dig till de som har haft det som jag! TACK!!

Mvh Anna
Sida 2/4  « föregående | nästa »  gå till: 
[ Skriv i gästboken ]
Namn
Email
Hemsida
Meddelande
:) :( ;) :D :- :roll: :mrgreen: :blush: :P :O :lol: 8-) :-s :upset :confused: :what
 


Gratis forum | Gratis gästbok | Administration | Integritet | Villkor