Kents gästbok
 
 
(Totalt 3 inlägg)

Lars Foors  160321 11:23
Hallå Kent

Jag vet inte vad det heter, det vi är: bryllingar, snyfflingar eller nåt, men det arbete du lagt ned på släktforskningen tyder för mig på att vi båda har ärvt 1) sinnelag för pedanteri 2) ett jävlarenamma på att aldrig ge upp något vi gett oss f-n på. Beundransvärt! Vilket enormt arbete!

Jag kom av en tillfällighet in på din hemsida. Två led tillbaka kan jag verifiera det riktiga i allt du petat in. Därefter kan jag endast försöka komma ihåg det min farfar Edvin (d. 1991) berättade för mina döva öron då jag var ung.

Men bilden stämmer. Själv tillhör jag den tjockskalliga grenen av familjen. Det var en herrans massa sådana Fo(o)rs(s)ar i Eskilstuna när jag var barn, de flesta av dem enstöringar, så de tappade kontakten med varandra.

Gubben Carl, han som hängde sig, var min farfars farfar. Mina föräldrar har exakt samma foto på honom i en låda, men ingen har tills nu haft en aning om vem det är. Otroligt!

Jag skall kolla in släkträdet snart, när jag får tid (om jag får tid). Har du möjligen fler informationer om de enstaka personerna ur vårt gemensamma ursprung?

Vänlig häslning
Lasse

Calle 151212 17:41
Snyggt jobbat hoppas allt är bra

Arne Davidsson  140512 12:53
Hej Kent! Kolla lite mer på din hemsida och såg hur fint du bor och vilket jobb du haft med verkstad m.m. Stod vid en liknande supportsvarv du fått in och arbetade ett antal år. Ska ut och plocka ner växellådan till BSA-an nu och skickar upp den till dej för renovering. Hälsningar Arne.

Namn
Email
Meddelande
 


Gratis forum | Gratis gästbok | Administration | Integritet | Villkor