En Gratis Gästbok från gastboken.com .:. HF Krolex Gästbok
HF Krolex Gästbok
 
 
Skriv gärna några rader
Namn
Email
Bor i
Hemsida
Meddelande
:) :( ;) :D :- :roll: :mrgreen: :blush: :P :O :lol: 8-) :-s :upset :confused: :what :light :cry :eek :frown :twisted :burning :bang
(Totalt 140 inlägg)
Kalle Anka i Ankeborg 160315 15:46
Prutt
Kalle Anka i Ankeborg 160315 15:43
Thure Landell i Bryssel  101101 18:54
Är ofta hos Torbjörn på Fröja, senast 10 dagar i aug / sept i år . Bokade nyss in nästa resa till Torbjörn- Fröja vid midsommartid 2011. Ge lite info om Er. Vad gjorde Ni 2010, ser inget på nätet ??
Är bördig från Siljansnäs med hus där och är bosatt och verksam på bygg/fastighets-sidan i Bryssel sen snart 40 år
Hälsningar
Thure
jens söderström i Härnösand  091021 12:33
Hej! vi är två grabbar som är väldigt intresserade av torsk och fiske överhuvudtaget. Vi går första året på det naturvetenskapligapogramet,med inriktning spetskompetens mot biomedicin. Vårat lilla projekt går ut på att se om torsken har en framtid i våra svenska vatten. Vi vore djupt tacksamma om ni kunde höra av er till oss. Ni har en toppenbra hemsida!
Erik Widén i Norberg  090811 12:48
Jag har samlat på mig ett stort sortiment av fiskeutrustning, inte minst för havsfiske, och tänkte nu gör mig av med detsamma. En del är nytt och en del beganat, men i fullt trim. Ett urval följer här nedan:
Rullar:
Penn Senator II
Titon 200G
Triton 100G
Triton 30D
Okuma Classic 30D
Ambassadör 5000C
Flera haspelrullar från ultralätt till medeltungt fiske

Spön:
Black Widow
Elbe Sailfish 50lb
Power Game 30lb
m fl

Omkring 600 beten såsom wobblers, skeddrag, spinnare, vassdrag och pirkar. Dessutom tackel, tafsar, upphängare, vikter, kleppar, huggkrokar, spöbuttar, selar, ekolod (Lowrance X-70 A), väskor, draglådor mm mm.

Hade tänkt mig 5 tusen för hela klabbet. Borde vara ett fynd för en klubb.

Thompaking i Siljansnäs 090808 4:57
Kort sammanfattning: 3 dar med Fredric gav endast 2 Plogjärnsrockor i Trondheimsfjorden.Vidare färd till Åndalsnes i regn å rusk och nedrasade vägar,trots allt kom vi fram och den synen som mötte oss när dom tunga regnmolnen lämnat oss var fantastisk,rent ut sagt brilljant.Vi fiskade efter dom flesta arter men tänkte att en plattfisk kunde vara kul. Glasvar på första nedsläppet,helt ok. Fortsatte med ett kort försök efter Conger,jävlar vad bly det gick.Plogjärnsrocka här oxå så klart. Lappen drar spisskate så fort han får chans. . En hel drös med skrubba å skädda,en rödspätta och en kveite på 7 kg i sista nedsläppet av Pikknikk,hände sista dan. Tillbud på Valkött, 99 nok. Slog till direkt. Smakrapport kommer.
Thompaking i Siljansnäs 090711 8:48
R I P Stockis.
1994 i begynnelsen av HF Krolex historia begav sig 4 vise män,nåja Pucko Olle Öst var ju oxå med,till Norge för att havsfiska. Så även Jan Lundblad ,Johan Adolfsson samt undertecknad. Jag å pucko fastnade för det här direkt,Johan fattade lite senare att det här är fiskets Rolls-Royce. Men Jan förstod aldrig storheten med havsfisket utan lade all sin tid och lite till på att jaga prickiga fiskar i sötvatten,han fiskade i älvar och skaffade sig en trollingutrustad båt som han skördade stora framgångar med i Vänern å Vättern. Även i Siljan fiskade han så klart,men han kallade det döda havet för gädda var inget för Stockis. En fisk ska ha svarta eller röda prickar,inte gula som gäddan.

Hur som helst,Jan var sjuk i 2 omgångar som han redde ut,och såg med . stor glädje fram emot sommaren då han hade frisknat till så bra att han kunde åka ut med sin båt själv.

Tyvärr och med stor sorg så uppstod problem med hans operation som han inte orkade med och därför lämnade oss.

Vila i frid Jan "Stockis" Lundblad.


R I P. Thompa,Christer,Olle ,Johan samt övriga rolexare.


Gäddkungen i Siljansnäs 090607 22:20
Nu har den eminente fiskguiden Presidenten slagit till igen,med sin fingertoppskänsla och sin stora kunskap körde han båten i sjön Ljugarn på ett fantastiskt sätt. Efter en något trög start lossnade det rejält när han körde mig på ett nytt område av sjön,inom 2 timmar landade vi 4 fina gäddor,varav undertecknad fick en på 10.5 kg,min första 10 klubbare. Totalt fick vi 6 gäddor i snålblåsten. Presidenten är en väldigt bra guide men det krävs lite av passagerarna oxå,vilka klappträn som helst får ju inte fisk. M v h Thompa.
Kungen 090523 16:51
Stop,Hej,Hallå !!!! Senaste nytt från Siljan.

Nu har det hänt,Presidenten med bihang har fått fisk på Siljan. Lite halvskumt väder med ömsom spöregn å nån åsksmäll,ömsom stekhet sol har gjort fisket lika nyckfullt som fisket och Presidenten själv. 2 gäddor uppdragna med den i o f s mediokra vikten 2 kg och 2.7 kg men för Presidenten är det en stor framgång med hans nygamla båt Skrållan 2. Stor som han är i framgångens stund låter han sina fiskekamrater??? dra upp fisken. Nu snart är det hans tur,då blir det knappast nå mer, men många wobblers har han i alla fall.
Kungen 090523 13:04
Direktrapport från Siljan ! 3 st icke så namnkunniga medlemmar befinner sig i skrivande stund ute på Siljan för att fiska Gädda och Öring. De flesta som provar lyckan på Siljan så här efter leken brukar få mycket Gädda. Men inte dessa 3 fördömda män,namnen på de oduglingarna är: Olle "Presidenten" Öst,Erik "Sätää" Nordin och Furugalningen Jonas "Sivan" Sjöde`n.
Gst 090523 13:00
hoho
Patrik  090428 9:15
Hej!

Det var en trevlig klubbsida ni har. Själv är vi ett team från Malmö med det artrika öresund som hemmavatten. Vi bedriver allt vårt fiske i havet både i Sverige och Norge.

Tag gärna en titt på vår sida.

Skitfiske på er!

Mvh Team Poseidon
Olle 090419 17:04
Hej!
Kul med Wahoo! Det måste ha känts i spöt! Jag har väl inga direkta tips men prova kanterna runt grundtopparna, Finnen, Bransbakken, Tåfjellet, Spilrevet mm. Håkkaskallen upp emot Kya kan också vara bra men en bit att åka. En plats som inte ger nån fisk ena dan kan vara riktigt bra nästa.... Prova gärna att meta på lite större djup. I Fjordrennan mellan Frøya och Hitra finns det fina Långor och Lubb är det gott om. Skitfiske på dig!
Åke Lindén i Falun (urspr Rättvik)    090419 16:42
Hej,
Har varit till Hitra 2 ggr nu med ett gäng.
Lite trögt har det varit. Ngn torsk, ngn sej, mest småsej.
Dvs inget för er.
Har bara nyttjat pilkar o en o annan upphängare.
Åker till Titran på Fröya i år. 1:a v i juni. Ngt tips?
(håkäring etc kan vi glömma - har bara 30 lbs utrustning o 250 m lina)
(Drog en Wahoo på Zanibar i dec - kanske 20 kg men vilka muskler / vilken speed.)
MVH
Åke
Presidenten 090418 21:46
Undersidan?
Sida 1/10  « föregående | nästa »  gå till: 
 


Gratis forum | Gratis gästbok | Administration | Integritet | Villkor