En Gratis Gästbok från gastboken.com .:. Nannes Gästbok
Nannes Gästbok
 
 
Skriv en hälsning i gästboken - glöm inte koden nere till höger
Namn
Email
Bor i
Meddelande
:) :( ;) :D :- :roll: :mrgreen: :blush: :P :O :lol: 8-) :-s :upset :confused: :what :light :arrow :cry :eek :evil :frown :twisted :gitarr :drum
Skriv in koden
Skriv in denna kod i rutan till hger

(Totalt 7299 inlägg)
Paula Myren i Stockholm, Enskede  161222 20:19
Hej Nanne!

Jag öppnade nyss ett brev där det låg en autograf av dig!
Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur glad jag blev!

Du har betytt så himla mycket för mig genom de senaste åren eftersom jag inte mått så bra under en period så att få en autograf av dig var det bästa som hänt mig!

Som jag har förstått så har du haft det lite jobbigt under en tid så jag vill bara säga tack för autografen och hoppas du mår bättre snart!

Kam från Paula!
Randi Sördal Larsson i Tumba  161206 10:52
Hej fina Nanne! Känner så igen mig i allt du skriver. Haft bröstcancer två gånger och gick in i väggen för några år sen.Mycket som man fått lära sig att försaka och man är bara en människa och behöver inte vara bäst på allt. Du besitter en inre styrka som inte är av denna världen. Jag och min familj hejar på Charlie för han är en unik personlighet och vågar vara sig själv.Hoppas du blir hel och tänker på dig massor med styrkekramar du är bäst! Hälsningar Randi
David Macdonald  161121 18:21
Fans around the world love you and pray for you. i am one.
Håkan 161118 21:11
Såg din sida på fb.
Håller på och packa inför en flytt men tänkte på att
jag såg en gammal DC-singel som hette "vacker utan spackel"
det passade så bra på de nervösa bilderna inför idol programmet.
Lev väl må gott å ha en fantastisk höst å vinter.
Camilla i stockholm  160906 7:29
Hej Nanne! Såg Idol igår vilket jag ej brukar.Men vilket energi knippa din Son är måste bero på dig Nanne så kul att se.Blev glad i hela kroppen av all denna energie.Hoppas han går långt.
Benedict Bork   160818 19:58
Sehr gute Musik von ABBA und One more time

Habe davon einige Titel auf den Alben meiner Eltern gefunden, mir fällt auf das die musikalischen Werke sehr gut zu der mass effect Trilogie passen würden.

Habe bei Electronic Arts extra gesucht und mich brav eingetragen, damit ich Videos aus den Simulationen veröffentlichen darf.

Besonders die Werke von one more time würden gut dazu passen.
Highland

Meine Frage bezieht sich darauf wo ich die Erlaubnis für das veröffentlichen her bekomme .

Das aufnehmen, durch das Nachbearbeiten, wahrhaft erstellen solcher Werke ist ebenfalls eine Menge Arbeit.

Wenn ich sowas zum Beispiel bei Youtube hochlade, will ich mit dieser Anfrage primär vermeiden, dass meine Videos blockiert werden.

Auch wenn in der Bibliothek steht, dass man viele verwenden darf, liegen die Rechte bei euch.

Mit freundlichen Grüßen aus Deutschland

Benedict Bork
Frida Roos i broaryd  160801 10:14
Hej Nanne!
Jag undrar om det finns någon möjlighet att få en inspelad bröllopshälsning ifrån dig till min bästa vän Stina som gifter sig med sin Daniel nu på lördag? Vi älskar dina låtar som gått värma på förfesterna! Dessutom är ni två väldigt lika, energiknippen med en oerhörd utstrålning!

Det vore så himla lyckat och roligt om detta gick att få till!

MVH Frida
Per i Uppsala  160522 21:41
Kul att du kommer till Vattholma på midsommardagen!

Kramar,
Per
Camilla Hedbom i Bandhagen  160403 18:21
Jag såg dej spela häxa snövit
Du var bra tycker jag
När ska du höna på GRÖNA LUND
Jag tycker om din låtar
Eller när du har kusar

Hälsningar Camilla
Per Karlsson i Tierp  160221 1:37
Jag drömde en natt om en väldigt känslosam sång och när jag vaknade så kom jag i håg låten delvis, det var en tjej som sjöng och jag funderade under dagen och kom fram till att det var Nanne som sjöng, den var jättesorgsen och det skulle vara kul om Nanne gjorde en sån sång.
Freddy Haeck i 1957  160110 13:33
Dear Nanne
I am 56 years old/young, and a collector of autographs.

I own a collection of more than 6.000 authentic signatures of sportsmen, politicians, artists, and authors from around the world.
Therefore, I’m so sincere to ask you if you would be so kind to send me an autographed photo or item from you.
Of course I will be very pleased if you would like to meet this request.
Anyway, I thank you very much and wish you all the best in your privat life.
Kindest and warm greetings from Belgium.

Freddy Haeck
Lusthoflaan 107
9030 Mariakerke (BELGIUM)
Eva-Lena Boman i Piteå  151129 8:43
Hejsan
Jag är en mormor till 7 barnbarn, ett av mina barnbarn 9år är en stor beundrare av dig. Nu mitt dilemma: snart jul och hon önskar sig en posterbild av dig. Som jag har letat i Piteåstad ,på nätet bland bekanta men ingen lycka. Var hittar jag en sån??? Hjälp mig om tips så att jag blir den supermormortomte som hon tror att jag är.
Tack på förhand och God JUl på dig och Lycka till på din shower framöver.
MVH
Eva-Lena Boman
Joel Holmberg i Svängsta  151112 10:22
Hej Nanne!
Skulle du kunna komma hem till mig i Svängsta och sjunga Håll om mig?
Jag är en kille med Downs Syndrom som är 14 år. Jag lyssnar på din låt och dansar till. Jag önskar att jag fick träffa dig och att du sjunger för mig.
Hälsningar Joel
Maria Jönsson  151006 15:21
Hej Nanne!
Jag är ett av dina alla fans. Såg din Julshow i Halmstad tillsammans med´Team Rickard. Köpte två av dina CD o dubbelt upp av Rickards.
Jag har tyvärr drabbats av cancer omgång två o opererades för hjärntumör 17e sep nu i 2015 , metastas från en colon tumör 23 sep 2013.
Jag har hittat tre meningar med varför just jag drabbats o det kan du läsa om på min hemsida www.inlevelsen.se under aktuellt, en del är att lära nära o kära att ta hand om sig o inte vänta med sina livsstillsförändringar till sen utan göra det NU!
Jag har en "plast" bror sdotter som är gravid o jätterädd för förlossningen. Hon är ett kontrollfreak o jag försöker lära henne att det finns hjälp! Feldenkraismetoden , medveten rörelseträning o att man kan ta hjälp. Jag har gett henne verktyg i form av Pelvic heltah CD o Pregnant pauses DVD o hon har inte tagit sig tid att prova . 30 min av hennes liv o hon har inte tid!
Jag kommer osökt att tänka på din låt , men kommer inte ihåg vad den heter! Är det kanske "Jag har inte tid!!" Texten är sååå hiMLA BRA O STÄMMER SÅ VÄL IN PÅ HENNE! Man kan inte planera allt.

Tack för din energi o inspiration. Man blir så glad bara man ser dig o lyssnar på dina texter. Tack från Maria Jönsson, Inlevelsen, Oskarström vid Nissan utanför Halmstad
Maudi Algabban i Stockholm, Sverige  150908 20:46
Nanne Grönvall ska vara den bästa sångerskan som ska tävla hos Melodifestivalen 2016! Hon ska vinna tävlingen! Länge leve Nanne!!!!
knut i Norge 150731 22:04
Hei Nanne!

hadde den gleden å oppleve deg live i åmotforsparken i sommer
var herlig driv over din opptreden, var virkelig et fyrverkeri på scenen,
du og brolle, helsning knut
Eva.Andersen i ulricehamn  150720 21:23
hej för några år sedan hade vi maskerad tyvärr inget kort på detta men fick kommentaren men du är ju lik Nanne,och vi har nog lite drag som påminner varandra kanske inte nu för jag har fått rynkor ha ha ,ha det gott
Kerstin Nord  i Svenstavik   150717 0:48
Hej underbara Nanne!
Jag är kär faster till en flicka som heter Märta och hon har fyllt sju år i april. Hon föddes med hjärtfel som var tvunget att operera vid 6 månaders ålder. Sen dess har hon åkt in på otaliga kontroller genom årens lopp. Just nu ligger ligger hon stött på sjukhuset med ett dropp som ska gå dygnet runt, därav får hon inte lämna sjukhuset mer än ner i korridorerna. Hon har fått vätska i ena lungsäcken som verkar vara svårt att få stopp på påfyllning. Hon börjar sin fjärde vecka nu på måndag, men blir förmodligen kvar några veckor till om vi har otur.Hon är en tapper tös som inte klagar så mycket men som börjar bli gett otroligt rastlös. Har vi otur blir det några veckor till. Skulle vilja pigga upp henne med nåt riktigt skoj eftersom hon är så tapper och vår ekonomi håller på att krascha totalt. Hon går dessutom på en specialkost (mct-diet) vilket betyder inget fet, ingen vanlig glass, inget fredagsmys med chips, ingen tårta elker bakelse för att pigga upp.
Men en sak lekar hon, att sjunga 🎤 ! Eftersom jag älskar dina låtar sjunger hon gärna dom, bl.a. "kom och håll om mig", "avundsjuk", din version av midnatt råder och "den vilda" tycker hon jättemycket om. Sen tycker hon om raggare och borde gilla Brolle. Så min fråga är enkel men jag har full förståelse för om ni inte kan och har tid... Men hon skulle bli mållös av glädje om ni dök upp någon dag för att säga hej och kanske få nån signerad cd och nån keps eller tröja eller kunna få nån sak skickad till sig med en hälsning från dig/ er. Som sagt, hennes favoritlåtar har jag redan skrivit. Mitt hjärta 💕 blöder för denna tappra lilla tös, tycker hon varit aldeles för mycket redan på sjukhuset och vet inte hur länge till hon blir kvar än.
Hon ligger på Östersundssjukhus, barnavdelningen 108 och heter Märta och är sju år. Jag som skriver är hennes faster Kerstin Nord och är lite extra mamma eftersom hennes riktiga mamma flytta närmare 70 mil bort.

Tusen tacksam för ett svar iallafall, även om jag förstår det blir svårt och du får säkert jättemånga förfrågningar. Men prova går ju iallafall , Märta vet ingenting!
Mitt namn är Kerstin Nord och har mobil 0706507454. Jag är skeptisk att svara på okända nummer så skicka gärna ett sms eller mail.
Tusen tusen tack på förhand
roger  150716 18:21
hej, får man här önska att en rocklåt som finns tas med i din repetoar ? tänker då på: i found love med lone justice, en riktigt bra rocklåt som hade passat dig att framföra på scenen, om ni nu inte redan har den i ert live-set..? hej då
Anna Karin  i Örnsköldsvik   150714 20:09
Hej Nanne!
Skulle behöva få fram ett meddelande till dig.
Hur kan jag få fram det till dig personligen?
Hälsning mamma till ett stort fan
alicia i osby 150618 19:16
du är min idol jag tycker du e bra ja har hört at du inte ska sj unga så myket mer varför det fin så många som vill se dig . jag har set dej men det finns så många andra barn såm vill se dej tro mej. SNELA SVARA!!!!!

kram alicia
Barbro i Lidköping 150618 17:31
Vill önska dej och Peter en jättefin midsommar.
Vad kul att Du, Brolle och Boppers kommer till Lidköping då ses vi igen.
kram
Susanne i Forshaga  150530 12:30
Nu lyssnar jag på dina låtar... igen och igen... Blir så himla glad! Vilken röst du har och vilken bra musik!! Önskar dig all lycka!
Fanny häwerdahl hallberg  i Hyby  150420 16:42
Hej Nanne. Du är min förebild och den jag lyssnar på varje dag. Du är så grym och dina låtar är bäst. Lycka till i framtiden
Trollmor i Utanför Gävle 150306 23:27
Namne va bra du är på att dansa,
Håller mina tummar och önskar dig
ett STORT lyckatill
Kram Lena
Jonny i Stockholm  150301 8:24
Hej hej! vore ju smutt å gå på några spelningar å försöka byta några ord med fina du men hur vet jag vart du ska spela? Du är en mycket fin kvinna!
Mika i Halmstad  150228 11:13
Hej hej Nanne! Oj! Såg dig i lets dance. Vilken form du är i..

Hur/Vad tränar du? Tänker på bak/ben..

Mika
Claudette Sundin i Norra Sköndal  150227 21:19
Hej
Du var super vacker och dansade verkligen vackert ikväll, Nanne!
Men jag tyckte du underskattar dig själv och ursäkter dig. Du är en stjärna, Nanne! Du är Sveriges Tina Turner!
Var stolt över dins dans avsett hur dansen blev är du en stor stjärna!
Säg aldrig mer att med ålder blir svårt att komma ihåg stegen. Du är ung och visst can dance!
Lycka till under hela säsongen!
Kram
Claudette
Anna sundling i Nässjö  150125 16:31
Hej!
Min svåger dog häromdagen i cancer 62 år gammal Nu önskar hans fru att jag sjunger "Ännu en dag" på begravningen. Frågan är bara var jag kan få tag i noter till denna fina sång? Någon som vet och kunde maila mig?

Hälsar Anna
A  150103 19:25
Ofta den här är kvar!!
Gst i Borås  141227 23:22
Hej Nanne,lysnar just nu dig på P1,jätte roligt att höra om ditt liv.
Jag vill önskar dig och din familj Gott Nytt År 2015...

kram Elisabeth
Barbro i Lidköping 141224 15:26
Önskar dej och dina nära och kära en riktig god jul och gott nytt år!!
Massa kramar till er alla.
emma  141222 17:36
Hej Nanne att du bryr om dina fans det vet vi ju du har ju din stiftelse men du träffar ju inte dina fans privat.då vet jag inte riktigt om du bryr dig om dina fans.
Peter  141219 22:39
Hej du e bara så underbar en go människa, så full av energi kram peter o carina
Catharina  141103 9:35
Ville bara titta in och säga vilken fantastiskt trevlig person du verka vara och vilken glädje du sprider Vore toppen om du kunde svänga förbi Jönköping på turné nästa år!
Ulf i Göteborg  141023 18:43
Såg dig på flygplatsen i Berlin onsdag den 22 oktober när du köpte en cola, alltid lika vacker! När uppträder du i Göteborg?
Nanne Grönwall  i Stockholm   140906 16:13
hej nannegrönval hur är det
Bengt Wärleby i Gbg  140901 15:29
Hej - Tack för en fantastiskt fin stund i Flunsåsparken igår 31 aug -14

Så Trevligt, så Proffsigt SÅ SÅ SÅ Generöst och vänligt mot de drömmand ungdomarna som fick sina kramar och minne för livet.

Hatt av, huvud böjt - Du var så Härlig !

en mycket glad och tacksam Bengt W
Matt Rylatt i York, England  140818 13:34
Hi Marianne,

Imagine my surprise when I came across your web-site! So pleased to see you made it big, and also that you have a great family. You might remember me from back in the 80s. I too am married, and we have two boys, both in their 20s now.

Best wishes,
Matt
Lisa i Bålsta  140814 21:40
Hej Kära Nanne

Du är en stor idol och förebild för mig
På lördag kommer du till Bålsta på Håbo fest dag.
Jag jobbar tyvärr och skall stå och visa upp brandbilen för våra kommuninvånare.
Dagen till ära Fyller min kära Styrkeledare (Chefen i brandbilen) år.
Jag vet att också gillar dig.
Vore så kul om vi kunde komma loss lite just när du uppträder.

Vi ser fram emot att se dig i Bålsta

Med vänlig hälsning Lisa
Victoria Idn i Stocksund  140810 20:40
Hej!

Ville bara tack för den trevliga lekstunden "jag" hade med samojeden du var ute med!!! Kanske syns vi vid busken igen

Matte med systerdotter har haft dig som förebild sedan barnsben och det var så trevligt att ha en sprudlande konversation med dig. Du är minst lika härlig privat som på scen!

Hade velat skicka en bild på "mig" så du skulle minnas mig men hoppas du förstår ändå!!!

Kramizz

Vynja från Sätra äng nere vid Edsviken genom matte
Lisa Wåhlin i Nyköping  140704 9:23
Hej
Jag såg dej på Diggiloo i Vadstena och jag måste säga att du är ett riktigt energiknippe och jag gillar din stil.
Trots att det regnade så gjorde du mig så glad och lycklig.
Du lyste upp min tillvaro och gjorde det lättare att leva.
Jag tycker du är fantastisk.
Jag har varit på Diggiloo ett antal år nu och det är lika roligt varje gång.
Tack för att du finns Nanne.
Kram Lisa
Jenny Eriksson  140528 10:21
Hej & hallå där!

Jag fick din nya skiva i födelsedagspresent igår (jag gav mig själv den i present faktiskt) & måste bara säga att den är SJUUUUKT bra & har gått varm här hemma sen dess. Flera av låtarna är dessutom klockrena beskrivningar på mig som person & när de mina fick höra dem igår så garvade de bara & så att "de där är du i ett nötskal" s Ja ja.. man kan ju inte vara perfekt jämt (sa hon ödmjukt) - de vore ju så otroligt tråkigt!! Ha nu en fortsatt bra vecka & sköt om dig! Var rädd om dig!!

Stora varma kramar

Jenny Eriksson, en nybliven 42-åring!!!
Jenny Eriksson i Eskilstuna  140518 10:56
Hej & hallå där!

Vill bara passa på att skicka ett stort gäng varma grattiskramar på din 52-årsdag & hoppas att du får en toppendag mé mycké tårta & massor mé paket. Själv är jag i planeringstagen inför min egen (jag fyller 42 år den 27/5) & sitter just nu & fnular på hur jag ska få ihop en smörgåstårta till ca. 20 pers men de löser sig säkert i slutändan. De brukar de göra så jag är inte speciellt orolig. Sen ska jag passa på att bokstavligen ÖSA beröm över din nya skiva. Jag har hört/sett några smakprov på You Tube & tokfastnat för "Inte lätt att leva med" (en klockren beskrivning på mig själv), "Kan du ge dig fan på att jag kan" & "Ingen dansar dåligt" & jag har önskat mig din skiva i födelsedagspresent & hoppas att jag får den. Din musik har följt mig under många många år & varit både en tröst, glädje & en spark i rumpan när jag har behövt de & dina texter brukar av nån märklig anledning oftast stämma klockrent in på mig (fråga mig inte varför) & har framkallat en & annan skrattsalva ibalnd mina nära & kära men de bjuder jag på. De som känner mig väl brukar nämligen säga att de nog förmodligen inte finns nån som är så förvirrad & glömsk som jag & har sagt att de ända som saknas är en lapp runt halsen så de vet vart de ska skicka hem mig när jag förvillar bort mig (vilket händer väldigt ofta då jag har Sveriges sämsta lokalsinne) men men... man kan ju inte alltid vara perfekt!! (sa hon ödmjukt) Dessutom har jag hört att ett gott skratt förlänger livet & om de nu är så så kommer jag GARANTERAT bli VÄLDIGT gammal för jag skrattar nästan jämt (utom när jag sover - tror jag) men jag säger som min älskade pappa brukade säga när nån påpekade att han hade blivit gammal; "Jag är inte gammal - jag har bara levt j-ligt länge!!!" En skön inställning!!! Tyvärr gick han bort bara 61 (han skulle fylla 62) år i lungcancer & saknaden är fortfarande ENORM efter honom. Min pappa var alkoholist under hela min uppväxt & kanske inte alltid världens bästa pappa men han var min pappa & jag älskade honom för att han var just den sköna, grymt roliga & sanslöst galna pappa mé den mest bisarra humor du kan hitta & han har gett mig många sköna gapskratt under åren & ibland har jag tänkt att man skulle skriva en bok om alla hans galna upptåg men risken är väl då att de spärrar in mig för tid & evighet & ger mig en tröja mé långa snören & säger "vill du ge dig själv en kram" men de kan jag i & för sig leva mé. Alltid retar de nån!!! Ha nu en fortsatt härlig födelsedag & var rädd om dig!!
Jonas  140516 23:26
Hej,

Tack för en bra show på Östersunds arena 13:e maj.
Du inledde med en cool låt..vilken?

Kram
Stefan i Yxskaft  140516 21:27
hej jag tycker inte nanne är så bra hej då
Pekka i Nynäshamn  140513 23:01
Hej!
Du är en av de bästa i Sverige och jag gillar din musik för den gör mig glad och ger mig styrka när jag behöver det som mest.
Får även gratulera Ripley på två-årsdagen.

Grattis Ripley.
Ann Jeppson  140419 7:10
Hej Nanne

Vilka snygga skor du har på dig på bilden Diggilo

Var har du köpt dom ??

hoppas på svar från dig

Hälsn Ann
Barbro i Lidköping 140418 13:28
Önskar dej och dina nära o kära en riktig glad påsk!!
ps hoppas att marmeladen smakade? ds
Harriet Pettersson  140412 22:55
Du är en av våra bästa artister. Du sprider glädje och optimism, fortsätt med det, så känns det lättare att leva. När du ar deltagit, har dina låtar absolut varit de bästa i schlagerfestvialen. jag blir glad när jag hör ditt namn, och när du sjunger!
Detta känns löjligt att skriva, men det är alldeles SANT.
Kram HP
Sida 1/146  « föregående | nästa »  gå till: 
 


Gratis forum | Gratis gästbok | Administration | Integritet | Villkor