En Gratis Gästbok från gastboken.com .:. molfoto.se
molfoto.se
 
 
Skriv här
Namn
Email
Hemsida
Meddelande
:) :( ;) :D :- :roll: :mrgreen: :blush: :P :O :lol: 8-) :-s :upset :confused: :what
(Totalt 360 inlägg)

Mattias Edman  120319 20:45
Hej Mats-Ove!
Vad kul att du hittade till min sida på fotosidan. Jag är inte särskilt aktivt där, så kika gärna på min hemsida istället. Vilka fina bilder du tagit på lappugglorna. Jag har inte varit ute sen vi sågs, men nu tror jag äntligen flunsan släppt sitt grepp, så jag hoppas på nya möten med ugglorna.
Mattias

Svar: Hallå Mattias !
Roligt att du också hittade hit.Jag är inte heller speciellt aktiv på fotosidan.(ej betalande medlem längre,därav lite bilder där)Så det är här jag lägger ut mina senaste pixelträffar..sådär kring månadsskiftningarna.Jag skall kika in på din sida mer sedan,det jag sett håller hög klass med en uppsjö fina bilder Tack för dina rader !Hade' Vi kanske syns ute bland ugglorna..

mvh/Mats-Ove  120321 20:15

gullevi nyström 120318 20:51
ang bilder 2012
Oj! Vilka fantastiska fågelbilder! Man blir alldeles varm om hjärtat!
Du lyckas få dem så personliga och vackra.
Och hur lyckas man fånga 22 domherrar på samma bild!? Brukar de vara i så stora flockar?
Gullevi

Svar: Hej Gullevi !
Glädjer mig att läsa att du gillar mina fågelbilder.Sånt värmer gott efter många timmar uppe i skogen & med en stor skopa tålamod.Jag har haft nöjet att ha mycket domherrar i skogen denna vinter.Ja,dom kommer i stora flockar oftast..men blir en "rädd" så sticker allihop..så det gäller att passa på medans dom är framme..
Stort tack för dina snälla rader.Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  120321 20:31

Geir Ole    120318 15:29
Hei Mats Ove!
Lenge siden jeg var på besøk her inne hos deg. Men det ble et riktig trivelig et - med mange flotte bilder Riktig så skjønt!!!

mvh Geir Ole

Svar: Hej Geir Ole !
Roligt att du har vägarna förbi i cyberrymden
Passande då att jag kunde bjuda dig på lite nya bilder.Tack för dina fina rader.Hade' gott

mvh/Mats-Ove   120321 20:31

Ann-Christine    120311 15:58
Fantastisk serie med lappuggla och andra fina fåglar. Njutbart! Du har ett härligt ljus, vilket du ju också strävar efter. Mmm, det är alltid en skön vandring bland dina alster.

Svar: Hej Ann-Christine !
Glädjer mig att jag åter igen kunde bjuda med dig på en vandring i naturen bland mina bilder.
Tackar för dina fina rader & önskar dig välkommen åter.Hade'

mvh/Mats-Ove  120311 21:16

EllaR 120310 20:30

MatsOve, underbart "vandra i dina marker" Suve- räna foton. Hälsn fr H-sand jag köpte dig.kamera hösten 2010 och har många sköna fotominnen men inte så fina som dina, men jag lever diskret och släpper inte in några okända. Lycka till, tack för att du delar med dig. Skogsfrun

Svar: Hej Ella !
Trevligt att du hittat till min hemsida.Roligt också att du gillar mina bilder.Lycka till med fotningen framöver,det gäller att vara ute mycket i "markerna" för att lyckas & lära sig.Tack för dina fina & uppskattade rader.Du är varmt välkommen åter hit.Hade' gott !

mvh/Mats-Ove  120311 21:06

Morgan    120310 14:20
Hej,
Vilken bra hemsida du har som är enkel och lättnavigerad. Jag har inte hunnit titta igenom alla dina gallerier men fantastiskt fina bilder har jag hittat. -Jag kommer tillbaka!
Morgan

Svar: Hej Morgan !
Roligt att du hittat hit & att du gillar vad du ser.Du är alltid välkommen tillbaka när det passar.Tack för dina rader.

mvh/Mats-Ove  120311 20:56

Jukka Lausmaa  120307 20:18
Hej Mats-Ove!
Stort grattis till de härliga bilderna på lappugglan! En mäktig fågel, det måste vara en fin upplevelse att möta den. Desto större tror jag att lyckan blir när man får så bra bilder också. Lite avundsjuk blir jag... Din fågelfotografi utvecklas starkt, det syns i de fina flygbilderna på ugglan och inte minst i den ljuvligt inramade domherrehonan. Kör hårt!
/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Läser dina rader med ett stort leende på läpparna Ja,det är verkligen en mäktig upplevelse att möta lappugglan & följa dess betende.Och jag kan lova dig att det känns bra när man får på en bild.Känns också extra bra att få beröm för dessa & domherrehonbilden(som jag är extra nöjd med)från en så duktig & inspirationssmittande fågelfotograf som du är Tackar ödmjukast för dina uppskattade rader

Hade' gott

mvh/Mats-Ove  120308 18:37

Christer K  120305 11:50
Härlig uppdatering med mycket ögongodis att vila ögonen på. Ser att du tagit fågelfotograferingen ett snäpp längre. Skall bli intressant att följa utvecklingen
Många sköna bilder på Strixen, läckra flygbilder och vissa är fångade i skönt ljus också, som ger bilden det där lilla extra. Men det är några bilder som fastnar lite extra, bland alla dessa härliga bilder. Det är ju bla öppningsbilden, den vinner på sin komposition, den speciella tonen i bilden samt i virket i sjöboden, känsla och sitt fantastiska ljus.
Bilden på Domherrehonan strålande, fin skogskänsla, fint inramad av de softa stammarna. Kanska den bild som jag fastnar mest för....just för en speciell känsla den utstrålar.
Sen bild 8 på Lappisen som precis lättat och vingarna färgas gyllene av dagens sista strålar, torrakan/stubben i förgrunden välgörande för bilden. Tjusigt!
Sen avslutningen som kommer tätt i följd med Domherrehonan. En bild så enkel men innehåller så mycket. En mycket fin känsla i bilden. Härliga färger och toner i bilden som gör mycket för stämmningen, siluetten av stolpen ledningen och lappisen som en spännande blickpunkt i bilden och månen som gör bilden komplett. Som sagt underbar stämmning och känsla i bilden/bilderna....Njutbart!

/Christer K

Svar: Tjena Christer !
Ja, det har varit mycket "Strix-jakt" nu på sistone som du vet.. Såå kopiöst roligt,intressant,spännande & minnesvärt.Mycket fascinerande fågel !Roligt att läsa att du valt ut mina egna favoriter bland bilderna.Domherre honan & dom två lappisbilderna du nämner är jag extra nöjd med.Den med lappisen som lättar från torrakan på hygget var verkligen en minnesvärd kväll likväl som den kvällen vid telestolpen.Stort Tack för dina som alltid fina betraktelser av bilderna.Rader som värmer gott !Hade'

mvh/Mats-Ove   120305 21:10

Jörgen Schön    120304 11:04
Hej Mats-Ove!
Här blir man minsann inte besviken, en hel radda med riktiga fullträffar staplas på varandra. Måste ha varit en enastående möte du fick med lappugglan - blir lite avis faktiskt

Men guldmedaljen från mig går denna gång till bilden med den frostnupna björken som härbärgerar en synnerligen välplacerad flock med domherrar - en mkt estetiskt tilltalande bild som jag bara smälter inför!!

Må gott i den stundande våren!!

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Ja, det har verkligen varit några minnesvärda veckor nu med en hel del lappugglor vi nu har här uppe i trakterna.Förstår att du blir lite avis..det skulle jag också varit Uppe vid min matning i skogen har jag också glädjande nog haft mycket domherre som b.l.a mynnade ut till dina favvo-bild denna gång.Stort tack för dina uppskattade rader.Hade gott !

mvh/Mats-Ove  120305 20:49

Gunnar    120303 21:14
Vilka härliga ugglebilder du bjuder på. En riktigt njutning för mig. Det måste vara mäktigt att se dessa fåglar svepa förbi. Själv får jag nöja mig med ett uggleläte då och då. Inte illa det heller.

/Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Ja, jag har haft förmånen att några veckor ha ett gäng lappugglor här i delar av landskapet där jag bor & då gäller det att passa på.Jag kan lova dig att det är mäktigt när dom sveper fram.Magisk fågelart verkligen.Roligt att du gillade bilderna & tack för dina rader.Hade'

mvh/Mats-Ove   120305 20:37

Johan Stadling    120301 21:13
Tjoho!

Ojojojjojjoojojjojo, vilka bilder MOL!!

Du utvecklar din fågelkonst!!!

Softat, abstrakt, med underbara komper och magiskt ljus!! ... Du har tagit mye bra bilder på den heligaste av alla Ugglor!!!!

Mye, mye bra bilder, Mattsa!

Jag längtar till nästa uppdateringen!

Svar: Tjena Johan !
Oj! Det var verkligen roligt & värmande att få dessa fina rader från dig.Ja,det har varit mycket lappuggla här uppe i trakterna nu så då gäller det att passa på & fånga denna urläckra fågel på bild innan den drar in till skogs..
Det blir nog några fler "lappis-bilder" till nästa uppdatering så håll till godo..Stort Tack för dina uppskattade rader.Hade'

mvh/Mats-Ove  120302 17:44

Henrik    120225 9:13
Hej!

Det var ett tag sedan jag tittade in här men som vanligt blir man inte besviken ..fantastiska bilder!

Ha det gott!

/Henrik

Svar: Hej Henrik !
Roligt att du tog dig tid att kika in här Tack för dina trevliga rader ! Hade'

mvh/Mats-Ove  120229 16:14

Ann-Christine    120211 20:35
Mmmm, nu har jag vandrat ett slag i dina marker igen. Vi har ingen snö här nere, så jag får titta genom dina ögon. Underbart.

Svar: Hej Ann-Christine !
Trevligt då att jag kan bjuda på lite vintermotiv som glädjer dig Tack för dina rader !

mvh/Mats-Ove  120212 20:43

Johan Stadling    120207 19:32
Morsning!

Ja, till sist så kom vintern där uppe! Härliga vinter!
Du förmedlar vinterkänslan mye bra i dina bilder. Härligt å se Domherrar på bild också, var länge sen man såg en sådan!

Hare så bra!!

Svar: Hallå Johan !
Ja,nog blev det vinter allt.En hel del snö häruppe framförallt inne i skogarna inåt landet Mycket Domherrar här i skogarna också..finfin fågel detta.Tur du fick se en på bild Tack för dina rader,Hade' gött !

mvh/Mats-Ove   120212 20:39

Gullevi  120203 11:56
Av en slump hittade jag dina foton när jag letade efter bilder på svartmes.
Jag blev alldeles tagen av dina bilder (ink bilderna på svartmesen) - så vackra!

Svar: Hej Gullevi !
Så trevligt att du hittade hit via din bildsökning.Ja,svartmesen är en charmerande liten fågel..lite svårfångad för att den nästan alltid är i rörelse.Då är det ju bra & kunna "frysa" den på bild för att kunna njuta av dess skönhet.
Roligt att du gillar mina bilder på den..& dom övriga.Tack för dina fina rader.Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  120204 17:42

Chef F4:an  120203 10:09
Halloj MOL Foto!
Ser att personalen jobbat för högtryck på det nya året. En härlig samling bilder du visar upp. Där du briljerar med ett mycket fint och stämmningsfullt ljus och fina och genomtänkta kompositioner om fulländar bildupplevelsen. Du tar oss med på tidiga morgon turer i snöfattigt landskap längs kusten. Samt hälsar på i småfåglarnas skog där en svartmes stannat till av bråkdelen av en sekund för att spana in läget med ett undebart gyllene ljus som fond som verkligen lyfter fram denna lilla fågel. Vi åker vidare upp i inlandet till den riktiga skogen och vildmarken där fallna träd spärrar din väg och man får åka slalom mellan snötyngda träd som lutar sig över vägen. Där har du stämt möte med de rödbröstade Domherrarna som sitter med sina tjusigt röda bröstkorgar likt röda julgranskulor i toppen av en gamal gran. Mycket härlig bild. Fint när allt slit och många fotopass ger fin utdelning.
Tjusigt sorti också med den nu snöbetäckta kusten och fiskeläget. Fint komponerad och en stämningsfylld himmel, spännande kontrast mellan den kalla snön och himmlens varma ton och färg.
/Christer K

Svar: Hallå Christer !
Det är som man rodnar efter din fina "berättelse"
& poetiskt fina kommentarer om mina senaste vinterbilder Dessa rader värmer gott som lovikavantar runt mina som alltid kalla "foto-fingrar" där ute i kylan...värme som jag tar med vid framtida fotoutflykter.Stort Tack ! för dina fina & mycket uppskattade rader !Hade gott ! Fota dig varm i kylan

mvh/Mats-Ove  120204 17:46

Ann-Christine    120202 23:03
Kan inte sluta titta...

Svar: Hej igen Ann-Christine !
Det är ju det som är så bra med cyberrymden & dess hemsidor att man kan kika in på dygnets alla timmar... som du vet är du alltid Välkommen.Tack för din fina kommentar! Hade'

mvh/Mats-Ove  120203 19:44

Jukka Lausmaa  120131 19:15
Hej Mats-Ove,
Trevligt att titta in här. För en skogsfantast som mig är bilden från den tjocka granskogen en fröjd att se. Hoppas att de fina granarna får leva vidare och åldras med värdigeht. Vill också gratulera till den fina bilden på svartmesen, en snabb rackare som inte är lätt att få på bild. Och till domherrarna. Jag saknar själv bilder på dessa färggranna skönheter, och har ännu inte sett dem vid några av mina matningar under åren.
Ha det gott!
/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Roligt att du tittar förbi Glädjer mig också att du gillar vad du ser av mina senaste vinterbilder.
Ang.domherrarna så blev jag mycket nöjd när jag var upp till min matning förra helgen & det vimlade av dom där.Fick då mina första vinterbilder på denna ljuvligt fina art.Hoppas att du också snart får nöjet att träffa på dessa skönheter.Stort Tack för dina som du vet mycket uppskattade rader.Hade' gott

mvh/Mats-Ove  120131 22:44

Ann-Christine    120128 22:58
Ljuvliga vinterbilder. Här nere har vi inte mycket än. Domherrar i så stor flock har vi aldrig till exempel. Fint foto.

Svar: Hej Ann-Christine !
Roligt att du hittat hit till min sida.Ja,ganska mycket snö här nu & en hel del domherrar i skogen..Tack för dina vänliga rader.Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  120131 18:08

MarieK    120104 18:56
God fortsättning på det nya året!

Svar: Detsamma önskar jag dig Marie !

/Mats-Ove  120111 19:18

Gunnar Eriksson    111230 14:28
Det härligt att få se lite snö och frost i dina fina vinterbilder. Här nere i söder så lyser snö och frost med sin frånvaro. Det är till och med så jag kan höra talgoxarnas vårsång lite då och då.

Jag vill också passa på att önska dig ett riktigt Gott Nytt År, ett år som bjuder på många fina fototillfällen.

/Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Härligt att läsa dina fina rader så här på det här årets sista timmar.. Hoppas du får lite snö snart..här är det ganska lite kvar efter diverse stormar & regn.Gott Nytt..till dig också..med många tjusiga sensor-träffar

/Mats-Ove   111231 19:15

Johan Stadling    111225 21:02
Ho ho!

Go jul och gott nytt år på dig och din familj!

Låt oss alla få ett fint foto år!!

Svar: Detsamma önskar jag dig Johan !

/Mats.Ove  111226 21:54

Christer K  111224 11:09
Passar på denna dag att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt Foto År!

/Christer K

Svar: Detsamma önskar jag dig Christer !  111224 14:08

Jörgen Schön 111222 16:33
Hej Mats-Ove!
Fantastiskt fin uppdatering i vanlig ordning, bilden på Blåmesen var en riktig skarping måste jag säga, mesen är fångad i ett verkligen magnifikt motljus - underbart!!!
Passar också på att tillönska en riktigt God Jul!!

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Trevligt att du tog dig tid i julpysslet & spana in mina senaste bilder Kul att du fann nån favorit där också med blåmesbilden..en ljuvlig november morgon uppe i skogen.Stort tack för dina som du vet mycket uppskattade rader.Ha en riktigt God Jul du också...

mvh/Mats-Ove  111224 14:08

Jukka Lausmaa  111220 22:06
Hej Mats-Ove,
Härligt frostiga vinterbilder! Bilden på blåmesen är mycket bra med den fina ljusglorian, grenen som andas gammelskog, och de fina ljusreflexerna. Trevligt att se att du också stiftat bekantskap med skogspunkaren. Den visar verkligen upp sin fina frisyr i dina bilder.
Jag önskar dig en riktigt God Jul!
/Jukka

Svar: Hallå Jukka !
Glädjer mig att du spanat in mina för säsongen första vinterbilder Och att du som "fågel-foto mästare" gillar mina bidrag till dessa svårfångade små liv..Ja,skogspunkaren är ju verkligen skogens charmör.Tack för dina uppskattade rader & God Jul på dig också !

mvh/Mats-Ove  111221 20:31

Johan Stadling    111212 18:53
Morsning!!


Ser att ni har fått lite vinter där uppe!! Gud så skönt! Här nere äre bara grått och trist!

Du fortsätter i din fina fotoanda!
Många fina alster, som vanligt!
Bilden med den frostiga löven är den bästa i denna upplaga... Vilken känsla du har hittat!!
Vet inte riktigt vad det är med just denna bild, men jag gillar den mye!!

Fota hårt så hörs vi!!

Svar: Hallå Johan !
Alltid lika trevligt när du skriver några rader i gästboken.Det har varit lite upp & ner med vädret här uppe..nu är det mesta av snön bortregnad.Men en bit in i skogarna så ligger det kvar..& det är ju där man har sin "studio" Tar till mig av dina värmande rader & bockar djupt.
Hade' gott.. & hoppas att även du får snö snart

mvh/Mats-Ove  111216 17:03

Gunnar Eriksson    111209 13:50
Fina vinterbilder du visar upp. Själv är jag inte så mycket för snö. Blir snön för djup så är det besvärligt att vistas i skog och mark. Däremot är det fint om det är så som i dina bilder. Lagom för att marken ska lysa igenom på sina ställen och ger landskapet en fin struktur.

Gillar bilden på tofsmesen lite extra. Det ser verkligen ut att mesen undrar vad det där vita är för något. Bäst att vara extra misstänksam och vaksam.

/Gunnar

Svar: Hallå Gunnar !
Roligt att du tar dig tid att spana in mina senaste bilder Här har nu det mesta av snön du ser på bilderna regnat bort..tråkigt med slask.Längtar nu till "riktig" vinter.Ja,tofsmesen är ju verkligen en charmig fågel med ett härligt uttryck.Tack för dina rader.Hade'

/Mats-Ove  111211 15:37

Chef F4:an  111208 22:43
Tjäääna MOL-foto !
Nya bilder ser jag, trevligt!
Som vanligt så bjuder du på en trevlig bildresa med bilder från tidiga kust mornar till vildmarken och dess invånare. Och alla bilderna är märkta med ditt signum, bra komponerade och ett finstämmt ljus som ger bilderna den där extra touchen...

Hällkaret en skön bild fin kontrast mellan den kalla känslan i bilden mot den "varma" himmlen. Låg och spännande vinkel som ger fin vidd i bilden. De torra drivveden utgör en fin förgrund. Fin reflektion i isen, spännande och se hur vinden frusit till is och bildat spännande mönster i isen.

Blåmesen härlig bild med en varm känsla i, underbar gloria som motljuset skapar, härligt kort skärpedjup som ger en underbar bakgrund, njutbart!

Den lilla skogsbäcken andas verkligen höst, det frostiga verkligen känns dessutom exelent komponerad, gillar rörelsen i vattnet.

Sen kommer två sköna bilder på nog en av skogens mest charmanta fågel med sin härliga tomteluva på huvudet. Verkligen en personlighet som du fångat där den sitter och ser fundersam ut..

Tja den av naturen fint smyckade bäcken vad kan man säga naturen är en fantastisk designer. Sen får den en bra hjälp av att en duktig fotograf presenterat detta under på ett mycket presentabelt sätt. Som vanligt utsökt komposition. Fint insteg i bilden via den isiga kvisten och bäcken leder blicken in i bilden med en mjuk rörelse för fortsatt utforskande av detta trevliga utsnitt av denna isiga bäcken...

/Christer K

Svar: Hallå Christer !
Har just läst igenom din som alltid så intressanta & välanalyserade bildkommentar om mina senaste bilder.Glädjer mig extra att du lagt ner sån tid & att du gillar vad du ser Tusen Tack !
för dina mycket uppskattade & vänliga rader.Hade'gott

mvh/Mats-Ove  111211 17:59

Jukka Lausmaa  111120 20:02
Hej Mats Ove,
Härliga bilder! Kustbilden är suverän, nästan undergångsstämning. Och fågelbildern är helt i min smak, alla i fint ljus och med genuin miljö runtom. Den trötta ekorren faller jag också för. Fint jobbat!
/Jukka

Svar: Hallå Jukka !
Alltid lika roligt & intressant att ta del av dina intryck av mina bilder Glädjer mig extra att du gillar mina fågelbilder när du är en mästare på detta område.Stort Tack ! för dina uppskattade rader.Hade' gott !

mvh/Mats-Ove  111123 20:11

Johan Stadling    111102 9:50
Tjänna Matsa!!


Vilken uppdatering!!!

Helt underbara Mordor-känsla på första bilden, vilket drag!!

Din djurbilder har utvecklats ytterligare. Nu tycker jag mig finna ett personligt drag hos de olika individerna!
Nötväckan har något finurligt, något undrande, något jäkelskap på gång...
Ekorren tycks nyss ha vaknat till liv och sträckt på sig själv för att sedan möta dagen på den lilla grenen!
Tofsmesen ser något förundrat på fotografen, vem är du? - Ser du det jag ser i min värld...?!
Sedan bjuder du på en lite abstrakt höstbild som jag faller för... för att inte tala om den sista bilden. Där du fångar en gammeldags känsla med en touch av det måleristiska - Mye fint!Hare så bra å fota hårt!!!

Svar: Hallå Johan !
Det glädjer mig mycket att läsa igenom dina utförliga & intressanta analyser av min senaste uppdatering.Fina & värmande rader som jag uppskattar mycket.Extra roligt att du tar åt dig av dom olika dragen hos djur-individerna.. lite av det jag försökte fånga däruppe i skogen efter många timmars sittande..Stort Tack för dina fina rader.
Hade' gott !

mvh/Mats-Ove   111107 21:25

christer k  111027 23:45
Tjena! Ett litet test från Galaxen bara...
Fin upplösning och dina bilder får sig en extra skjuts.
/ck

Svar: Hallå Karlsson !
Välkommen till "android-världen" Kul att mina bilder "funkar" där också... Hade' gott !

mvh/Mats-Ove   111030 13:26

Henrik    111024 11:37
Strålande bilder! Underbart och se hur du mästrar ljuset, man behöver inte peka ut någon speciell bild alla är kanon!

/Henrik

Svar: Hallå Henrik !
Verkligen roligt & uppskattat att få dessa fina rader från dig...stort Tack ! Hade' gott

mvh/Mats-Ove  111026 20:41

Jörgen Schön  111020 22:10
Hej!
Vad kul att se lite nya alster här på sidan från molfoto. En särdeles spännande samling bilder i den senaste uppdatering som nog inte gör någon besviken tror jag. Magnifika landskap med stor visuell sprängkraft blandas med stilfulla och personliga djurporträtt. Men den bilden som lämnar mest avtryck hos mig är ekorren som sitter på sin gren och ber till högre makter - eller är det kanske någon slags meditation, vad vet jag men kul är posen iaf!

Snyggt jobbat Mats-Ove!

Mvh, Jörgen

Svar: Hallå Jörgen !
Trevligt att jag kan bjuda dig på lite bildunderhållning så här i höstmörkret Dina som alltid intressanta & kloka bildanalyser tar jag till mig med stor ödmjukhet & tillfredsställelse.Rader som jag tar med mig som morot i framtida fotoutflykter.Stort Tack ! för dom.
Ha en forsatt skön senhöst

mvh/Mats-Ove  111123 20:11

marita    111016 15:03
Hello
Hittade hit under surfturen på nätet.Det är spännande och se vad andra har fotat,och med vad.Otroligt fina bilder,jag gillade speciellt den lilla ekorren*L*.Återkommer gärna
mvh från en glad amatör,marita

Svar: Hej Marita !
Trevligt att du hittade hit på din lilla surftur.Roligt att du gillade vad du såg bland mina bilder Du är så välkommen hit igen när det passar..Hade'

mvh/Mats-Ove  111019 16:16

Britt-Marie Gustavsson  111006 19:21
Hej bror !
Ännu en gång får jag njuta av en härlig
serie bilder, många favoriter, färgerna på hösten
är underbara. Njutbart för ögat. Det ligger mycket
arbete bakom varje bild. Jag blir glad när jag ser dem.
Tack för härliga stämningsfulla bilder.
Ha det så bra

Hälsningar Britt-Marie

Svar: Hallå syrran !
Trevligt att du tog dig tid att kolla in min senaste uppdatering Roligt att jag kan glädja dig med mina bilder & att du fann flera favoriter bland dom.Ja,det är ju mycket "glada" färger som hösten bjuder på.. Stort Tack ! för dina fina rader.Hade'

mvh/Mats-Ove  111008 19:42

Christer K  111006 13:07
Tjena MOL-foto!
Vilken mastodont uppdatering. En riktigt skön samling med höstbilder, och då från höstens bästa sida. Ljuvliga färger och ljus allt sammanhållet av som vanligt bra kompositioner. Ekorren är ju bara för bra, hur den tycks sitta på sin gren och riktigt njuta av stunden, med lite fantasi så ser jag mig den krama en kopp kaffe i sina händer och riktigt njuter av den strålande höstsolen och låter den värma.
En uppdatering med sedvanlig kvalité och stämmning...

/Christer K

Svar: Tjena Christer !
Glädjer mig att du kikar förbi i cyberrymden & spanar in mina höstbilder.Ekorrbilden togs en ljuvlig vindstilla morgon uppe i skogen..inte undra på att "kurre" njöt.. Roligt du gillar den bilden & som jag fattar det dom flesta övriga.Dina fina rader lägger sig som bomull i fotosjälen Tack för det.Hade' gott

mvh/Mats-Ove   111008 19:31

Gunnar    111004 22:11
Du har fått till en härlig knippe höstbilder. Gillar den lite sömniga ekorren lite extra. Tycker också om fågelbilderna. Jag försöker själv lära mig lite fåglar och dess läten. Även om jag inte blir någon fågelfotograf, så är det trevligt att veta vad det är för gynnare som flyger omkring en när man är ute i skog och mark.

/Gunnar

Svar: Hallå Gunnar !
Trevligt att du kikar in här i höstrusket.Roligt att du gillar mina senaste & då extra att du uppskattar mina djurbilder.Du kan säkert bli en duktig fågelfotograf...men det krävs en del tålamod & som du skriver lite lärdom om dess läten & annat.Mycket intressant tycker jag när man väl sätter sig in i det..passa så du inte blir fast i det..som jag lite har blivit Tack för dina vänliga rader.Hade' gott !

mvh/Mats-Ove  111008 19:45

PER-ARNE  110908 13:14
Tjena.De var inte igår.Kanon fina bilder Jag ska kolla mer.Din syrra var in på mitt jobb.Så hon berättade om din sida..Ha de gött mannen Vi kanske syns någon gång P-A

Svar: Hallå Per-Arne !
Det var somsagt inte igår.Allt väl vad jag förstår enligt syrran.Roligt att höra ifrån dig & att du tog dig tid att spana in mina bilder & att du gillade vad du såg.Du är varmt Välkommen att återkomma hit mer.Jag försöker uppdatera sådär en gång i månaden..Tack för dina rader!Hade' gott !

mvh/Mats-Ove  110909 20:29

Åsa Källgren  110902 22:23
Hej
Har nu följt din hemsida från början och måste nu tacka för alla stämningsfulla och vackra bilder.
Det finns många favoritbilder.
Det är inspirerande att titta på alla bilder.
Hälsningar Åsa ( arbetskamrat till din syster)

Svar: Hej Åsa !
Roligt att du gillar mina bilder & följer vad som händer här på min sida genom mina "naturvandringar" Roligt också att dom ger dig inspiration.Hört från syrran att du fotar en del du också...hoppas du får många fina "sensor-träffar" framöver.Tack! för dina fina rader.Välkommen åter!Hade' gott

/Mats-Ove  110903 19:50

Hemrik  110902 13:34
Hej Mats-Ove!

Lika trevlig varje gång man kommer hit och får se nya bilder ..strålande precis som vanligt.

Trevlig helg!
/Henrik

Svar: Hej Henrik !
Får säga detsamma..lika trevligt varje gång du ger mig dina uppskattade rader om mina bilder här i gästboken Tack för det ! Ha en forsatt skön helg

mvh/Mats-Ove  110903 19:35

Johan Stadling    110824 20:40
Tjenare!


Underbart att se en uppdateringen från dig!

Ser att du har "jobbat" en del i skogen. Vilket du gör kanonfint!!


De bilder jag fastnar mest för är;

-Den första bilden där bävern har varit lite hungrig Sen är ju solnedgången där bakom inte så bjåkik!

-Ekorrebilden är ju för gullig. Den fastnade också frugan för!

-Vildmarkskänslan vid den där lilla tjärnen är mye fin. Du har hittat rätt helt där!!

Sen har du fångat en gråspett på bild, vilket inte är så vanligt - grattis till det!!


Hare så bra!

Svar: Hallå Johan !
Roligt att du uppskattar mitt "skogs-arbete".Det har blivit en del därute nu under semestern..Trevligt också att du & övriga familjen fann några favoritbilder där också Ja,gråspettsbilden så blev jag halvnöjd då jag lyckades komma den så nära & få en bild Tack för gratulationen & dina fina & uppskattade rader.
Hade'

mvh/Mats-Ove   110825 16:21

Jörgen Schön  110823 18:50
En härlig laddning bilder i den senaste uppdateringen. Sommaren små sköna stunder väl förmedlat i naturlig förpackning skulle man kunna säga. Men jag gör inte det, utan låter mig helt tyst och stilla avnjuta din njutbara bildfångst, men faller lite speciellt för bilderna med dimslöjor som dansar över vattnet!!

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Det glädjer mig att jag kunde ge dig en stunds njutning bland mina sensommar sensor-träffar
Tackar ödmjukast för dina vänliga & mycket uppskattade rader om dom.Ha en forsatt fin sensommar

mvh/Mats-Ove  110825 16:10

Gst 110818 11:40
Nya fina bilder igen Mats-Ove!!! Den med ljuset som tränger igenom molnen, är ju symbolik med mitt liv just nu!!! Sakta men säkert! ha de gott vi hörs bror

Svar: Hallå !
Stort Tack för dina fina rader om mina bilder
Hade'

mvh/Mats-Ove  110818 13:43

Gunnar Eriksson    110817 16:29
Hej!

Det är en härlig serie bilder du bjuder ännu en gång. Svårt att välja ut en favorit, men det får bli det första spindelnätet och ekorren. Där gjorde det fina ljuset och närheten det där lilla extra.

/Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Roligt att du tog dig tid att spana in mina senaste sensorträffar & fann några favoriter där också.Tackar ödmjukast för detta.Ha en forsatt skön sensommar

mvh/Mats-Ove  110818 10:17

Geir Ole    110720 18:01
Hvilke herlige nye bilder, Mats Ove
Har hatt en fin stund her igjen

Svar: Hej Geir Ole !
Roligt att jag kunde ge dig en fin stund bland mina sensor-träffar.Tack för ditt inlägg.Ha en forsatt fin sommar

mvh/Mats-Ove  110721 19:14

MarieK    110716 15:17
Hejsan!
Det är alltid lika trevligt att titt in här och njuta en stund av dina fina bilder. En skön sommmarkänsla du presenterar i denna samling! : )))

Svar: Hallå Marie !
Glädjer mig att höra ifrån dig igen & att du gillar min senaste samling bilder Tack för ditt uppskattade inlägg.Ha en forsatt skön sommar

mvh/Mats-Ove  110716 19:19

J.Stadling    110704 21:38
Tjenare!!!

Vad många bilder du drämmer till me!!

Alla håller hög klass!!

Men tycker att bofinken med sin fina inramning(som vi pratade om förra gången, roligt att du fortsätter på den linjen) är en av de bättre. Samt mittenbilden av ladan som har ett enormt sug i sig!! Härligt sommrig bild!!


Hare så skönt i "sommarvärmen"!

Svar: Hallå Johan !
Passade på att dra på med lite extra mycket bilder denna gång..sommar'n till ära Roligt att du gillar vad du ser & fann nån favorit där också.Stort Tack för dina rader.Hade' gött i värmen..fota så det ryker

/Mats-Ove  110707 22:36

Henrik    110626 21:02
Som vanligt möts man av underbara bilder när man kommer hit . Hoppas du haft en trevlig midsommar och får en fortsatt trevlig sommar.

Ha det gott!
Henrik

Svar: Hej Henrik !
Roligt att du kikade in på min sida Midsommarn har varit fin.Hoppas du också haft det gött.Tack för dina rader.Önskar dig också en fin sommar i uggleskogen

/Mats-Ove   110627 22:28

Jukka Lausmaa    110619 15:16
Hej Mats-Ove!
Har kikat runt här på dina senaste uppdateringar. Som väntat många fina bilder, med ljuvliga vyer från kusten och kulturlandskapet. Ser också att du utvecklats enormt när det gäller fågelfotograferingen. Det syns att du tänker på bilden i helhet och jobbar med för- och bakgrunder och fågelns placering. Resultatet har blivit många kanonfina bilder på våra små flygande vänner!
Skall bli intressant att följa fortsättningen här!

Svar: Hej Jukka !
Trevligt att du spanar in mina senaste sensorträffar Nästan så man ryser av glädje & tacksamhet när man läser dina fina & snälla rader om min utveckling inom fågelfotningen.När sådana fina ord kommer från en så enormt duktig fågelfotograf som du,så vet man att man är på rätt väg..passar även då på att sträcka lite på mig Ja,det har blivit några timmar där uppe i skogen hos tättingarna & ibland blir det lön för mödan.Stort tack för dina uppskattade rader.
Ha en forsatt fin sommar

/Mats-Ove  110621 22:37

F4:an    110617 11:06
Tjena MOLfoto!
En riktig mastodont uppdatering, ett riktigt exklusivt sommar nummer. En uppdatering fylld med sköna ögon och sinnes njutningar. Som vanligt sköna kompositioner och skönt ljus som tillsamman bildar en oslagbar kombination och ett fint recept på tjusiga bilder
Som tex Ekorren på marken med det sköna motljuset som ger en fin gloria rand som lyser upp och tecknar hans silluett. Fin ögonkontakt med ekorren också... det var bara ett ex bland många fina bilder i denna uppdatering.

MVH Chef F4

Svar: Hallå Karlsson !
Roligt att du kikar in här & kollar in min senaste sommarkollektion Passar på & lägga ut lite extra mycket bilder så här i sommartider & för att det var ett tag sen sist..Kul att du gillar ekorrbilden en av mina favoriter också..Trevligt när annat än fåglar dyker upp i skogen Tackar ödmjukast för dina fina & uppskattade rader.Hade'....fota så det ryker   110617 23:50

Gst 110611 15:41
Härliga fina bilder du tar brorsan!!! Och din bild på dig själv i spaningstagen!!( du är lite lik pappa, där, speciellt i munnen)!!!Ingen dålig förebild va!!!!!! Sant att nån från kiss sett skrivit i din gästbok här??? Coolt isf! kram brorsan

Svar: Hallå Brorsan !
Trevligt du tog dig tid att spana in mina senaste träffar.Är snart på gång med ny uppdatering..
Ang.Kiss gästen så är det ett internskämt med en gammal polare..tänk om det ändå vore sant Tack för dina fina rader
Hade' gott !

mvh/Mats-Ove  110611 20:13

J.Stadling    110523 20:17
Hehe, jag tänkte precis skriva till dig ikväll, och så han du före...!

Jag ser att du dundrar upp en vårig uppdatering(jag är lite seg på att kommentera kanske, sommar snart ju)!

Ser att du fortsätter med Dina vänner fåglarna! Det lyckas du väldigt bra med... Tycker att du har hittat personlig drag hos dom, vilket höjjer bilderna kapitalt! Kanske att jag skulle vilja ha lite mera inramning på nån bild, typ bladverk eller dylikt. Om jag känner din bildstil rätt så är du något åt det konstnärliga naturfotot, så jag passar den lilla utmaningen till nästa uppdatering. Är den tagen?!?!?!

Den sista kustbilden för mina tankar tillbaka till tiden då jag först lärde känna dina bilder och din stil... Kustbandet med mystik och väldigt dynamiska bilder. Ibland äre skönt att ta ett steg tillbaka va?!

Hare så bra, så hörs vi!!!

Svar: Hallå igen !
Ibland blir det snabba vändningar.. Roligt att du gillar mina fågelbilder Angående stil & så är mitt mål att lyckas ta lite mer som du säger konstnärliga bilder med stämning på dessa tättingar.Men för det första så gillar jag lite av båda sorterna(ren avbildning & stämning ala konst)bara bilden är bra.Sen får man ta lite vad som bjuds av dom små liven där uppe i skogen för oftast som du vet så sätter dom ju sig inte där man vill dom skall sitta(i rätt ljus-vinkel & sånt)Men jag forsätter & kämpar på..för det är ju så kul & intressant att följa dessa arter..
Stort Tack för dina fina rader! Hade' gott

mvh/Mats-Ove  110523 20:49

Christer    110516 10:12
Tjena MOLfoto!!
Härlig uppdatering! Du tar oss betraktare med på en härlig fotografiskresa från sköna kustlandskap med härligstämmning och sköna färger, och en vidsträckt vy. Till att låta vår blick borra ned sig i myllan och finna sköna vårliga blomster där. Sen får du oss att räta på våra ryggar och blicka uppåt för att upptäcka dessa snabba små flygare. Fågelbilder med fin stämmning och ett ljus, blänk i ögat som räddar upp det hela från att vara "artisar"
Och allt avslutas åter vid kusten där våra blickar svävar ut mot fjärran och ser framemot kommande uppdatering och äventyr på molfoto:s värld...

/Christer

RRS rules. OK!

Svar: Hallå Christer !
Fin poetisk tolkning & berättelse om min senaste uppdatering.Värmande & uppskattade rader.Tackar ödmjukast för dom.Hade' gott !Låt RRS:en gå varm

mvh/Mats-Ove  110517 22:14

Gene Simmons 110511 16:38
Hej MOL! Fick tips om din fina hemsida från min gode vän Karvarn. Superfina bilder måste jag säga! Undrar om du fotat andra motiv, tex musik. Jag tror exempelvis att rockgruppen KISS skulle vara ett spännande motiv. Hursomhelst tumme upp för dina fina naturbilder!
Mvh
Gene

Svar: Hallå Gene !
Vid närmare efterforskningar så uppfattar jag att du är ju faktiskt sångaren i denna grupp.Det skulle vara häftigt att få plåta er någongång.Ni verkar ju ha en spektakulär show Du kan ju hälsa din gode vän Karvarn & Tacka att han tipsade dig om min sida.Välkommen åter !
Hälsa Paul.S & dom övriga...

mvh/Mats-Ove  110512 20:07

J.Stadling    110503 19:55
Tjena lillen!


Trevlig uppdatering du bjuder på...
Fina fågelporträtt ser jag att du fortsätter med. Det får du gärna göra i framtiden också!
Bilden som jag fastnar mest för är den med Sandformationerna! Där kan fantasin spela ut sig lääänge...Haré

Svar: Hallå Johan !
Roligt med dina inhopp här i gästboken & på sidan.Glädjer mig att du gillar mina fågelbilder..kommer nog att gnugga på med dessa ett bra tag till framöver,har blivit lite som en nytändning inom fotningen Ha en forsatt fin vår med många fina fototillfällen

mvh/Mats-Ove  110505 23:58

Jörgen Schön  110416 9:34
Hej Mats-Ove!
Många fina fågelporträtt du visar upp i sista uppdateringen. Flera av dom har även begåvats med ett särdeles vackert ljus, men också pigga fina uppsyner....förutom hackspetten då som tänjer på sin nymornade lekamen
Hoppas att du och din kamera mår väl i den gryende blomstertid som snart knackar på dörren!

Ha det gott!
Mvh, Jörgen

Svar: Hallå Jörgen !
Trevligt att du gillar mina fågelbilder,det uppskattar jag verkligen Det är alltid en spännande utmaning att försöka fånga dessa tättingar.Inte ofta man får till det..men då destå roligare när man lyckas.Skall bli skönt med lite färger i naturen framöver..Tackar ödmjukast för dina fina rader.Hade' gott !

mvh/Mats-Ove  110416 20:43

eivor  110316 8:40
Hejsan!
Jag sitter och njuter av dina fantastiska natur och fågelbilder. Jag blir glad när jag ser dem. Vilken gåva du har fått att föreviga vad som sker i naturen. Mina tankar går ofta till dig när jag bilar genom Timrå.
MVH Eivor

Svar: Hej Eivor !
Trevligt att du hittat till min lilla hemsida Roligt att jag kan underhålla dig med mina bilder.Tackar ödmjukast för dina fina rader om dom.Hade' gott
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  110316 18:26

Allan Wallberg    110302 6:43
Hej Mats-Ove! Ser att du lagt in många nya och fina vinterbilder, mycket välkomponerade och stämningsfulla. Trotts att vintern är fantastisk att fotografera så är det inte fel om det blir lite vårvärme nu. Härliga vinterbilder är det, ha en bra dag. //Allan

Svar: Hej Allan !
Trevligt att du hälsar på här på sidan Roligt att mina vinterbilder föll dig i smaken.Ja,nu ser man verkligen fram emot våren..vi har haft några varma dagar nu här uppe i norr,då mycket av snön har tinat bort..härligt !Tack för dina uppskattade rader.
Hade'

mvh/Mats-Ove  110304 17:20

Jörgen Schön    110226 16:16
Hej Mats-Ove!
Det är ingen hejd på dom vackra vinterlandskapen. Även om undertecknad längtar till vår och värme så förädlar dina vinterbetraktelser min blick för denna lååånga och sega vinter - hur kan man tycka annat än att vintern faktiskt har sina unika fördelar. Det är med konstnärlig njutning jag ser dina finstämda vinteralster, men min innersta längtan drar åt ett motsatt håll...

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Håller med dig,nu längtar man verkligen till våren & värmen efter denna som du skriver långa vintern.Roligt då att jag kunde underhålla dig en stund med lite bilder som tilltalar dig & som fick dig att glömma bort din längtan en stund till dom varmare årstiderna Stort Tack för dina uppskattade rader.Hade'gott

mvh/Mats-Ove  110227 16:14

Gst 110225 6:32
Tjena MOL foto...
Ser att personalen hittat de få gyllene momenten med fint ljus i vinter, som trots en fin vinter snömässigt sett annars lyst med sin frånvaro...
Härliga pixelfångster och som vanligt så bjuder personalen på MOLfoto på ett strålande ljus, kompositioner i högsta klass. lågt, förgrunder och hela balleten rakt igenom som ger bilderna fint djup, diagonaler som fyller bilderna med rörelse och dynamik. Snyggt!!!; njutbart!!

/Christer K

Svar: Tjena Christer !
Ja,det gäller att passa på när det bjuds på lite spännande ljus.. som du skriver det har varit få tillfällen denna snörika vinter.Roligt att du uppskattar mina kompositioner sånt värmer i foto-hjärtat Tackar ödmjukast för dina rader
Hade gott !

mvh/Mats-Ove  110225 20:39

J. Stadling    110220 10:45
Mmm, härligt isande uppdatering!!

Tycker att bild nr 2 har ett enormt sug i sig. tycker även att den innehåller ett ansikte i det nästan utfrätta partiet... Roligt när man kan fantisera sif iväg i dina bilder...Hare

Svar: Hallå Johan !
Ja,mycket snö & is denna gång..känns som det finns mycket av den varan denna vinter Roligt att jag fick dig att fantisera iväg en stund Hade' gott

mvh/Mats-Ove  110221 18:38

Mikael G 110219 15:13
Helt underbara bilder.

Svar: Hej !

Tack för det! Välkommen åter!

mvh/Mats-Ove  110221 18:32

Henrik  110219 8:57
Härligt med lite nya bilder! Inspirerande som vanligt och ljuset är ju alltid så fantastiskt bra i dina bilder.

Ha det!
Henrik

Svar: Hej Henrik !
Roligt att du kikar in..Ja,man försöker vara framme när ljuset faller fram på ett charmant vis Glädjer mig att mina bilder inspirerar Hade'

mvh/Mats-Ove  110221 18:40

Christer K  110204 12:26
Varit in och njutit av dina bilder igen. Väntar på spänning på en uppdatering
Kommer nog snart nu när du åker till motiven på yppersta sätt och med klass

/Christer K

Svar: Hallå Christer !
Trevligt att du kikat in här på sidan..Ja,det var ett tag sen det hände nåt här på sidan.Skall väl försöka ge mig ut nu när man har ett nytt färd-verktyg Hade' gott! Tack för dina rader

mvh/Mats-Ove  110205 12:52

Jukka Lausmaa  101231 16:34
Hej Mats-Ove,
Härlig bilder. Trots att december varit kall bjuder du på mycket värme i dina bilder. Jag önskar dig ett Gott Nytt År och ser fram mot att titta in här nästa år.
/Jukka

Svar: Hallå Jukka !
Roligt att du kikar in så här på årets sista dag.Trevligt att jag kunde bjuda på lite värme i vinterkylan.. Detsamma önskar jag dig.Hoppas du får många fina fototillfällen även nästa år.

mvh/Mats-Ove  101231 18:55

Gunnar Eriksson    101229 12:17
Hej!

Det var många fina vinterbilder som du bjuder på. Favoriter blir de där solen är närvarande då det inte har varit allt för mycket sol här nere i söder. Jag vill också passa på att önska dig en god fotsättning och ett riktigt gott nytt år.

/Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Trevligt att jag kan bjuda dig på lite solbilder då den har lyst med sin frånvaro nere hos dig i söder.
Tack för dina rader.Detsamma önskar jag dig,hoppas det kommande året bjuder på många härliga fototillfällen.Hade'

mvh/Mats-Ove  101231 18:50

Sami    101226 2:29
Hej
Väldigt fina bilder härinne Det ger mig ännu mer inspiration än vad jag redan har till fotograferingen Titta gärna in min portfolio
/ Sami

Svar: Hej Sami !
Alltid lika trevligt med lite nya besökare.Det glädjer mig att du gillar mina bilder & att dom ger dig inspiration.Spanade in dina bilder också & fann en uppsjö av fina bilder där..återkommer mer senare.
Välkommen åter hit.

mvh/Mats-Ove  101226 17:54

MarieK    101225 22:46
En härlig färgsprakande symfoni av bilder du har lagt ut!

Vill passa på att önska dig en god fortsättning på Julhelen och ett Gott Nytt År!

Svar: Hej Marie !
Roligt jag kunde underhålla dig en stund med mina nya bilder så här i juletider.Tack för dina rader.Detsamma önskar jag dig

mvh/Mats-Ove  101226 17:47

Christer K    101224 12:16
Tjena MOLfoto !!
Strålande uppdatering får återkomma om den senare.
Tänkte bara titta in här mellan prinskorven och syltan och önska dig en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT FOTOÅR
Och samtidigt tacka för en skön årsresa genom dina bilder...

Mvh Christer K

Svar: Hallå Christer !
Skulle precis iväg till mitt enkla julbord när jag fick denna värmande julhälsning Tack,detsamma önskar jag dig.Smaklig julmåltid..

mvh/Mats-Ove  101224 12:47

Jörgen Schön    101223 15:23
Alltid berikande att kika in här, verkligen smäktande sköna vintervyer som man möts av!! Vintertid är verkligen fototid även om jag själv inte har anammat detta faktum på sista tiden )

Önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!!

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Roligt att du tog dig tid mitt i julstöket & kikade
in här på min sida Stort Tack för dom fina & värmande raderna.Detsamma önskar jag dig!

mvh/Mats-Ove  101223 19:17

Henrik    101221 8:38
Ett knippe strålande bilder igen ..riktigt bra allihopa!

God Jul & Gott Nytt År på dig!

/Henrik

Svar: Hallå Henrik !
Tackar ödmjukast för ditt snälla omdöme om mina senaste vinterbilder.Detsamma önskar jag dig

mvh/Mats-Ove  101221 20:03

Romy    101209 21:41
Hej,

Så otrolig fina bilder du visa oss. Att du kan "fånga in" fåglarna på det sättet är fantastiskt.
Du har kanske långzoom o kan ta det på avstånd utan att skrämma de.

Tack att du delar med dig
Hälsningar *Romy*

Svar: Hej Romy !
Roligt & trevligt med nya gäster här på min sida Så kul att du gillar vad du ser & att det faller dig i smaken.Ja,det gäller att ha tålamod vid fågelfotning
ett teleobjektiv är också en fördel & ett par talgbollarTack för dina rader.Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove   101211 12:53

Christer K    101129 12:15
Tjena MOL foto!!

Härliga bilder du visar. Du tar med oss betraktare från sköna kustbilder med enastående ljus in i skogens lite mer dunkla ljus men även där har solen hittat in mellan kvistar och snår. Där låter du oss träffa några av skogens invånare och njuta av de fint avporträtterande invånarna i skogen.
Sköna bilder och ser att du hittat några i mina ögon guldträffar...
Men återkopplar det via mail senare
Men summa summarum mycket sköna och fina bilder...

Mvh Chef F4:an

Svar: Hallå Christer !
Alltid lika roligt & intressant att läsa dina välformulerade rader om mina bilder.Det värmer gott i vinterkylan att få så fina ord om dom.Ser fram emot mailet sen också..Tackar ödmjukast för dom så uppskattade raderna.Hade'gott

mvh/Mats-Ove  101129 20:34

J.Stadling 101118 12:50
Hehe, jo det va ju jag...missade att skriva namnet som vanligt

Försökte direkt efter att jag skrev det första gb:et å skriva in mitt namn men man va tvungen å vänta lite. Å senil som man e, så glömde jag bort de...!

En engång, mye fina bilder. Tack för att du inspirerar!

Svar: Hallå igen !
Förtod väl att det var du.. Ingen större fara har skett..tar till mig av dina värmande rader åter igen & tack själv för dina inspirerande bilder.
Hade'

mvh/Mats-Ove  101118 20:54

Gst 101117 20:26
Tjenare!

Va ett tag sen!

Otroligt fina fågelbilder. Riktigt roligt att du utvecklar denna sidan...

Kustbilderna är ju också helt i din stil. Riktigt fina dom me, inget att orda om. Kusten kan du som din bakficka.

Du fortsätter väl här under vintern och arbeta så som du gör?!?!

Ser fram emot fler av dina avtryck i bilderna framöver!!

Hadé så bra!

Svar: Tjenare Stadling!
Antar att det är du som skrivit här..såg att du nyss hade varit inne hos Karlsson's cyberhörna Det glädjer mig att du gillar mina senaste sensor träffar Ja,jag försöker fånga lite mer & mer djur(främst fåglar)efter allt landskapsfotande genom åren..men man kan ju inte släppa detta område helt för all naturfoto har ju sin charm som du vet Tack för dina snälla & trevliga rader.Hade' gott

mvh/Mats-Ove   101117 21:05

Jukka Lausmaa    101116 19:18
Hej Mats-Ove,
Underbara oktoberbilder. Allihop, men särskilt fågelbilderna. Den skygga nötskrikan i granen är en riktig höjdare. Det är ju ingen lättfotograferad fågel det där och när du visar upp den i en sådan fin miljö är det bara att gratulera och lyfta på hatten!
/Jukka

Svar: Hallå Jukka !
Alltid lika trevligt när du skriver några rader här.Extra roligt att du gillar mina fågelbilder lite extra.Mycket av "foto-tiden" går åt till just dom små liven nuförtiden.Ja,Nötskrikan fick jag vänta in länge innan den poserade fint för mig.En härlig utmaning att försöka få nåt bra på den arten.Stort Tack för dina så uppskattade rader Hade'

mvh/Mats-Ove  101117 18:32

Gunnar Eriksson    101112 13:27
Hej!

Jag tycker dina senaste bilder tar ett vackert farväl av den färgglada och ljusa årstiden innan vi nu tar oss an den mörka årstiden. Svårt att välja ut en favorit av alla dina fina höstbilder, men det blev lite otippat för min egen del bilden av tofsmesen. Även en landskapsfotograf som jag själv, faller för tofsmesens charm.

/Gunnar

Svar: Hejsan Gunnar !
Ja,tofsmesen är verkligen en charmig liten tätting..alltid lika svårt att hålla sig från avtryckarn när den arten syns i sökaren.Denna morron var den extra charmig inför fotografen Roligt att du gillade den bilden & dom övriga.Tack för dina så uppskattade rader.
Hade´gott

mvh/Mats-Ove  101112 18:37

MarieK    101111 20:49
Ett härligt gäng bilder du lagt ut. Den kaxiga tofmesen är en favorit som går rakt in.

Svar: Hallå Marie!
Glädjer mig att mina senaste bilder föll dig i smaken & att du fann nån favorit där också..
Det tackar jag för..
Hade'

mvh/Mats-Ove  101111 21:26

Urban Rundström    101111 12:11
Riktigt fina bilder. Naturen har hur mycket som helst att erbjuda.
Hälsningar Urban

Svar: Hej Urban !
Trevligt med nya gäster här på min sida.Extra roligt att du lämnade några fina rader som ett bevis på detta.Tack för dom.Välkommen åter!

mvh/Mats-Ove  101111 21:22

Gst 101109 8:45
hej bror!!! otroligt fina fågelbilder!!! den på sidensvansen är ju de proffsvarning på!!! kram bror i Lund

Svar: Hallå Brorsan !
Trevligt att du gjort ett besök här Tackar allra ödmjukast för dina snälla rader om mina senaste "tätting-pixelträffar"...Hade' gott

mvh/Mats-Ove  101109 19:16

Henrik    101108 21:23
Återigen många nya fina bilder ..vilken underbar skogskänsla du fångat i många av fågel bilderna, det första på nötskrikan är riktigt bra!

/Henrik

Svar: Hej Henrik !
Roligt när en så duktig natur/fågelfotograf & inspiratör inom området,som du är,gillar mina bilder Försöker mer & mer att lägga in lite mer stämning & skogskänsla i fågel-bilderna.Men man har en lång väg att vandra innan man kommer upp i dina klasser..Stort Tack för dina så uppskattade rader.Hade'

mvh/Mats-Ove  101109 19:10

MarieK    101031 20:09
Härliga höstbilder - idag fastnade jag för I väntan på flytt... för den grafiska känslan.

Svar: Hej Marie !
Roligt att du ägnat en stund åt min senaste bildskörd.Tack för ditt avtryck Uppskattas !

mvh/Mats-Ove  101102 21:06

Henrik  101016 20:08
Många nya fina alster här, den första bilden är en fröjd för ögat, sagolikt bra ljus ..det värmer!

Ha det!
Henrik

Svar: Hej Henrik !
Kul att du gillar mina senaste sensor-träffar Ja, den första bilden var verkligen en gyllene gryning..timmen innan solen gick upp var det ett sagolikt ljus därute vid kusten.Då gick slutaren varm kan jag säga.. Tack för dina värmande rader.Hade gott!

mvh/Mats-Ove  101017 21:24

Anna Swanson  101016 20:04
Hej,
Vilka fantastiska bilder! Hittade sidan av en slump och blev helt tagen. Har själv försökt att få till softade bilder. Hur gör du? Bearbetar du dem mycket efteråt eller strävar du efter att få de så direkt vid kameraögonblicket. Återigen, dina bilder är en stooor inspirationskälla!
Anna Frösön

Svar: Hej Anna !
Så roligt att du har hittat till min sida Trevligt att mina bilder föll dig i smaken.Ang.dom softade bilderna så är det oftast dubbelexpo. jag gör direkt i kameran(Nikon),där jag lägger fokus i olika plan för varje expo.Ibland blir det upp till fyra expon.Därav denna softeffekt.Stort Tack ! för dina snälla & fina rader.Välkommen åter !Hade' gott

mvh/Mats-Ove  101017 21:13

Jörgen Schön    101016 10:19
Hej MOL!

Nu är jag här igen och suger åt mig frukterna av den senaste bildskörden. Och man får verkligen sina smaklökar tillfredsställda, härliga varma landskap som samsas med varsamt avbildade detaljer och sköna fågelbetraktelser - en komplett bildsvit som lämnar en behagligt lång eftersmak! Det blir tydligt att hösten är skördetid - både bokstavligt och bildligt menat

Mvh, Jörgen

Svar: Hallå Jörgen !
Härligt att jag kunde tillfredställa dina smaklökar med mina höstfrukter Njuter & suger åt mig av dina som alltid så träffsäkra rader om mina senaste bilder.Stort Tack för ditt värmande & uppskattade avtryck .Ha de'

mvh/Mats-Ove  101016 11:50

Magnus    101016 10:02
Helt underbara bilder, brukar gå in och kika ibland, blir så lugn och harmonisk av dem.......
Tack för alla fina bilder.......

Svar: Hej Magnus!
Det glädjer mig att mina bilder kan underhålla dina sinnen & skapa en inre frid..då vet jag att jag lyckats med mitt mål med mitt bildskapande.
Stort Tack ! för dina fina rader.Varmt Välkommen åter.

mvh/Mats-Ove  101016 11:39

Chef F4:an  101014 10:17
Tjena MOL foto

Härliga sensorträffar du dukar upp. Du börjar hårt med en riktig fullträff. Underbart ljus och komposition och det som lyfter bilden från soluppgångs standard är skylten och de roliga detaljerna, snyggt!!!
För att sedan följa upp med sköna sensorträffar alla väl komponerade smakfullt ljus.... ja riktigt ögongodis för en som gillar bilder.
En bild som faller mig lite extra i smaken är "Lagmansören ladan" en bild helt i mitt tycke och smak.... hög njutningsfaktor på denna!!!
Rönnbären och räven lockar också mina synnerver och känsla lite extra. Skulle kunna hålla på en stund till
Men sammanfattar med en härlig uppdatering med njutbara och sköna bilder...

/Christer K

Svar: Tjena Christer !
Glädjer mig att snokat hit & spanat in mina senaste sensorträffar Att dom faller dig i smaken är ju förståss också extra glädjande.
Tar till mig av dina fina rader med stor uppskattning.Ha en forsatt fin höst..trots kylan

mvh/Mats-Ove  101014 19:24

Gunnar Eriksson    101012 12:08
Det var en skön svit fina höstbilder, där rönnbären blir min favorit den här gången. Mycket för det fina glittrande varma ljuset. Här nere i sydost har vi nog en vecka eller två innan höstfärgerna är här på riktigt, men det finns redan mycket rött och gult ute i naturen.

/Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Ja,här uppe i norr så har höstfärgerna nått sin "peak" nu.Härliga mustiga färger som gör att man nästan får beslutsångest när man är ute
det är nästan "för" bra.. Roligt att du fann nån favorit där bland mina nya.Tack för uppskattade rader.Ser fram emot härliga höstalser från söder.Hade'

mvh/Mats-Ove   101013 21:00

Allan Wallberg    101011 17:44
Hej Mats-Ove nu har jag tittat på din fina svit av vackra stämningsfulla höstbilder som du har på din första sida, Härliga färger och mycket välkomponerat, riktigt läckra naturbilder är det.
Ha en trevlig fortsatt höst.
Hälsningar Allan

Svar: Hej Allan !
Trevligt att du kikar in en stund & spanar in mina senaste höst-bilder.Roligt att du gillar vad du ser.Tack för uppskattade rader.Ha en fin foto-höst !

mvh/Mats-Ove  101011 21:12

Laila Hukari  101010 18:23
Hej! Har njutit en lång stund av att se Dina vackra foton, tack! Men äran låter jag ändå få gå till Skaparen av djur och natur! Skulle vilja ha flera av dem, men det beror mkt på vad de kostar. Tack än en gång för att Du gjort det möjligt att se så många vackra naturvyer!
Vänlig hälsning Laila

Svar: Hej Laila !
Roligt att du gillar mina bilder & att jag kan tillfredställa dina sinnen en stund med dom
Trevligt!Tar kontakt med dig via mail ang.bildköp.Stort Tack för dina fina rader
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  101011 21:09

Arne  101006 23:07
Det är en lisa för själen att sitta och betrakta dina bilder. Dina landskapsbilder är så skickligt exponerade och komponerade. Man känner att de är kompletta och det skulle inte gå att förändra en enda detalj utan att de skulle bli sämre.

Svar: Hej Arne !
Roligt att du gillar mina senaste sensor-träffar.
Dina superlativ värmer gott i foto-själen i höstkylan.
Tackar ödmjukast dina fina & uppskattade rader.
Ha en forsatt bra foto-höst

mvh/Mats-Ove  101009 10:38

Jukka Lausmaa    101003 13:56
Hej,
Härliga bilder allihop. Men några fastnar jag särskilt för: Den första bilden med sitt härliga gyllene morgonljus, där den mänskliga rekvisitan är en kul överraskning som får mig att småle. Bilden på ladan med sitt mjuka, nästan målade uttryck som fångar övergången mellan sommar och höst på ett fint sätt. Den sista bilden, som trots att den är mycket vacker ger mig en lite kuslig ödesmättad känsla.
Ha det gott i höstfärgerna!
/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Alltid lika trevligt när du gör ett avtryck här i min gästbok Roligt att du fann några favoriter & som du så intressant beskriver om.Rader jag uppskattar mycket.Tackar & bockar för dom.Ha en forsatt bra höst du också !

mvh/Mats-Ove  101003 21:40

Gunnar Eriksson    100915 12:33
Ja, bilderna korpen och månen tillsammans med nötväckan i skogen var riktig sköna bilder i din övriga fina skörd av bilder den här gången. Jag gillar fågelbilder som inte bara är rena artbilder utan det får gärna hända lite runt om kring fåglarna också.

/Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Ja,den första bilden verkar bli en favorit hos några..En speciell morgon uppe i skogen,där jag hörde denna korps läte på långt håll länge & när den tillslut dök upp nära mig svävade omkring ett tag & skapade en magisk stämning på nåt vis med månen & allt.Försökte få fram lite av den stämningen med min bild..Tack för dina fina rader.Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100915 22:38

Jukka Lausmaa    100913 22:14
Härliga bilder Mats-Ove! Jag är imponerad över din utveckling när det gäller fågelfotografering. Korpbilden är suverän med sina tre elemnt; korp, måne och tall. Stiligt porträtt på nötväckan med de fina ljusfläckarna därbak. Och i bilden med de två talgoxarna har du fångat ett fint samspel mellan förälder och barn. Den vackra forsärlan ackompanjeras fint av den gyllengröna vattenytan. Mycket snyggt. Sparvhöken blir jag lite avundsjuk på, jag som aldrig ens sett en sådan i verkligheten... Skall bli spännande att se fortsättningen.
/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Det är som man nästan ryser & rodnar samtidigt när man läser dina fina rader om mina senaste bilder Roligt värre att få detta beröm från en så duktig natur/fågelfotograf som du är.Ja det har blivit en del fågelfotning på sistone & vid ett av tillfällena dök denna sparvhök upp..mäktig fågel när man suttit med tättingarna ett par timmar
Håller tummarna för att du skall träffa på en nån gång också,,,Stort Tack för dina uppskattade rader.

mvh/Mats-Ove
  100914 20:42

Jörgen Schön    100912 17:02
Underbara små bild-pärlor allihopa. Fina miljö och porträttbilder på vår små bevingade vänner som samsas med både bäver och smäktande höstlandskap - imponerande bildsvit tycker jag. Riktiga fullträffar det här Mats-Ove, men den första bilden på månen och den flyende korpen dröjer sig kvar en extra stund!!

Ha det gott!
Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Verkligen roligt & intressant att få läsa dina tankar om mina senaste bilder Trevligt att jag kunde bjuda på en stunds underhållning.Som du vet så uppskattar jag dina rader mycket.Tackar ödmjukast för dom.Ha' en fin foto-höst !

mvh/Mats-Ove
  100914 20:05

Annika    100907 21:10
Naturen är så vacker och du förvaltar den skönheten på bästa sätt i dina bilder.

Fastnade speciellt för det drömska uttrycket i två av bilderna i Galleri 6. Beror nog på att jag är en liten drömmare

Ha en fin fortsättning på september.

mvh Annika

Svar: Hej Annika !
Roligt att du tog dig tid att kika igenom lite bilder jag gjort på sistone.Trevligt också att du fann ett par där du kunde drömma dig in i Fina ord från dig som värmer gott i mitt foto-hjärta.Ha' en fin foto-höst

mvh/Mats-Ove  100908 20:50

Henrik    100904 21:04
Oj här var det länge sedan jag var inne och tittade, dåligt av mig . Många fina pärlor bland de senaste bilderna du lagt upp.

Ha det gott!
Henrik

Svar: Hej Henrik !
Här har vi dygnet runt öppet så du är alltid Välkommen in.. Roligt att du hittade några godingar bland dom senaste.Stort Tack för dina uppskattade rader.Ha en bra foto-höst.

mvh/Mats-Ove  100905 15:47

Christer K  100831 23:03
Tjena MOL-foto

Härlig uppdatering du bjuder på. En fin blandning med fåglar och naturmotiv i en skön mix. Bild ett med månen och korpen, Nötväckan i näst sista bilden. Dröjer kvar en stund extra på näthinnan från denna kavalkad av ögongodis...
Bara att luta sig tillbaka och njuta

/Christer K

Svar: Tjena Christer !
Trevligt att du gillade min senaste bildmix.Ja,som du ser så blev det en del fågelbilder denna gång av förståliga skäl som du vet.Tack för att du bjöd på dessa fina & uppskattade rader.Hade'gott

mvh/Mats-Ove  100901 19:35

MarieK    100825 21:55
Hejsan! Det var ett tag sedan jag tittade in här. Det har hänt en del sedan dess. Härliga bilder som vanligt och det ska bli trevligt att titta in igen, lite nu och då under hösten. En skön mix av färger och landskap som är en ren fröjd för ögat.

Svar: Hej Marie !
Roligt att du tittar in här på sidan Trevligt att du gillar dom senaste uppdateringarna.Du är så varmt välkommen tillbaka hit igen under hösten så får vi se vad som hamnat på sensorn då..
Tack för dina uppskattade rader.Hade'

mvh/Mats-Ove  100826 17:00

Geir Ole    100820 11:44
Hei Mats Ove!
Fin serie bilder du viser

Hyggelig å stikke innom!

Ha en fin sensommer og la hjerte og lukker jobbe hardt

Svar: Hej Geir Ole!
Roligt att du gillar min senaste bildserie & att
du fick en stunds underhållning.Uppskattade rader som man bugar & Tackar för.Ha en skön sensommar du också med många fina fototillfällen.

mvh/Mats-Ove  100821 9:51

Sida 2/4  « föregående | nästa »  gå till: 
 


Gratis forum | Gratis gästbok | Administration | Integritet | Villkor