En Gratis Gästbok från gastboken.com .:. molfoto.se
molfoto.se
 
 
Skriv här
Namn
Email
Hemsida
Meddelande
:) :( ;) :D :- :roll: :mrgreen: :blush: :P :O :lol: 8-) :-s :upset :confused: :what
(Totalt 360 inlägg)

Jukka Lausmaa  100812 19:58
En fin serie bilder med mycket sommarstämning. Gillar speciellt kustbilden och brudborsten vid ladan. Och naturligtvis den skönsjungade rödhaken som är så fint fotograferad.
/Jukka

Svar: Hallå Jukka !
Trevligt med dina vänliga & uppskattade rader
om min senaste bildskörd Intressant när man får läsa om vilka dina favoriter är..Tack för ditt inlägg!Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100813 23:02

Steffe    100809 13:59
Hallå!
Tack för besök på min hemsida.
Härliga ljuvliga stämningsfulla bilder här!
Underbart!

Steffe

Svar: Hej Steffe !
Roligt att du stannade till här en stund & spanade in mina senaste sensorträffar.Tack för dina rader.Hade'

mvh/Mats-Ove  100810 22:18

Arne  100804 11:38
Det var en stark bildserie med häftiga intressanta kast mellan landskap, makro och djurbilder. Det jag speciellt fastnade för är hur du i bilderna av mjölkört och brudborste lyckas få mig att fylla i det som finns utanför bilden, att känna dofterna och höra ljudet av insekterna.

Svar: Hallå Arne !
Alltid så trevligt med dina besök här Så roligt
att jag kunde uderhålla dig en stund med mina senaste sensorträffar.Sen att jag fick beröra dina sinnen lite extra med ett par bilder där är förståss extra roligt.Stort Tack ! för dina uppskattade raderHade' gott

mvh/Mats-Ove  100804 20:54

Gunnar Eriksson    100803 17:11
En skön samling sommarbilder du har fått till. Om jag ska välja ut min favorit så blir det måsen. En väldigt fin blå ton i bilden som omger måsen. Jag gillar blått lite extra, så det var det som avgjorde till sist.

/Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Trevlig värre att du tar dig tid att kika in här.Roligt att du gillar vad du ser & finner nån favorit där också.Gillar också blått mycket & det ger en sån där härlig frihetskänsla åt bilden.Stort Tack för dina så uppskattade & fina rader.Ha en forsatt bra fotosommar !

mvh/Mats-Ove  100803 23:01

Jörgen Schön    100802 22:15
Hej Mats-Ove!
Japp! här behöver man inte spara på superlativerna. Vilka fullträffar det exponeras på framsidan, senaste uppdateringen träffar direkt i maggropen vill jag lova! Ljuva stämningsfulla landskap blandas med träffsäkra fågelbilder i en härlig mix - variation och mycket känsla. En riktigt lyckad fotosommar spår jag av detta!!

Hoppas att det fortsätter så!!

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Sitter & smått rodnar över dina superlativ Så roligt att du gillar vad jag snickrat ihop i sommar.Har försökt fått ihop en
mix av bilder trots att jag nu är inne i en "lära mig fota fåglar period",så det blir mest sånt nu..tar tid att lära sig.Är då extra roligt att få uppskattning från dig ang. dom pixelträffarna
Stort Tack ! för dina värmande & uppskattade rader.Ha en forsatt ljuvlig sommar !

mvh/Mats-Ove  100803 22:55

Christer    100801 12:16
Tjena!!

Ser att MOL foto personalen inte legat på latsidan under semestern.
En härlig mastodont uppdatering som tar oss med på en resa från tidiga morgon längs kusten med ett underbart ljus och magisk stämmning. Till några fina utsnitt från ödegården där tiden stått stilla. Där du förvandlat detta växande "kaos" till fina konstverk, härligt ögongodis för en som gillar dessa miljöer. Bara att luta sig tillbaka och njuta
Sedan kommer vi in i den djupa norrlands skogen och får ta del av sköna fågelbilder....
Njutbart!!!

MVH Kalle K

Svar: Hallå Christer !
Trevligt att du tog dig tid att spana in mina senaste sommarbilder.Har legat på personalen i sommar så att det kunde bli denna lite större uppdatering Det glädjer mig att du fick en stunds njutning av mina pixelträffar & att du gillade vad du såg Tack för uppskattade rader. Ha en forsatt fin sommar

mvh/Mats-Ove  100801 20:47

Marina  100618 19:16
Hej Mats-Ove

Tittar in hos din vackra fina hemsida som du har och beundrar dig mycket. Du är en helt fantastiskt duktig fotograf.

Jag är själv mycket fotointresserad, och fotgraferar allt mellan himmel och jord.

Vill gärna komma kontakt med dig, så jag kan hitta tillbaka hit till din otroligt fina hemsida.

Skriv svar i MIN egen gästbok.
Skriver du svar här så vet jag inte om det eftersom jag är ingen tankeläsare och gissa mig till om jag har fått svar elelr ej. Risken är också jag kanske inte hittar tillbaks bland alla tusentals olika hemsidor på internet.

Hör av dig är du super supersnäll. Du är så varmt välkommen ska du veta.

Ha en fin helg.
Vänliga hälsningarSvar: Hej Marina !
Trevligt att du hittade hit till min sida.Det glädjer mig att du gillar mina bilder Tackar ödmjukast för dina superlativ om dom & min sida.Gör ett besök på din sida sen.Välkommen åter !Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100620 13:20

Jörgen Schön    100617 21:46
Hej!
Njuter hämningslöst av sommarens bildalster som i bildrutans begränsade omfång förmedlas med stor känsla och engagemang av dig. Vill sedan genast ut bland sommarens alla naturliga begivenheter och fylla minneskorten med det som erbjuds innan det är för sent, för tiden går fort och det fotografiska smörgåsbordet är dukat.....just nu!!
)

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Roligt att se att en av mina största inspiratörer är inne här & spanar på mina senaste.Och som jag fattar det av texten så verkar det som om att underteknad kan ge lite tillbaka Stort Tack för dina sommarvärmande rader.Uppskattas!
Hoppas du får många fina bilder ute vid det fotografiska smörgåsbordet

mvh/Mats-Ove  100618 10:30

gei ole    100613 21:29
Hei igjen!
Desverre lang tid siden sist jeg besøkte siden din, men det ble atter en gang en fin tur i dine vakre bilder!

Ha en god sommer

Svar: Hej Geir Ole !
Roligt att jag kunde underhålla dig en stund med
en tur bland mina bilder.Tack för dina vänliga rader & ha en skön sommar du också med många fina fototillfällen.

mvh/Mats-Ove  100613 22:06

Allan Wallberg    100613 11:15

Hej Mats-Ove tittar in på din hemsida och kollar in dina fina bilder du har på första sidan. Mycket fina bilder på Rödhake & Hackspett i fin skogsmiljö.
Snygga och välkomponerade bilder på blommor och kust med fina färger och fint ljus.
Hälsningar Allan

Svar: Hej Allan !
Glädjer mig att du ägnat en stund åt att spana in mina senaste sensor-träffar Roligt att dom faller dig i smaken.Stort Tack för dina uppskattade & snälla rader.Ha en forsatt härlig foto-sommar

mvh/Mats-Ove   100613 21:36

Micke Persson  100605 23:53
Hej Mol! s

Jag tycker du ska satsa på en karriär inom foto. Bilderna är kanon! Detta ska du göra på heltid s slösa inte bort mer tid i frysen.
"Go for it"

En "föredetta" arbetskamrat Micke Persson

Svar: Hallå Micke !
Trevligt att du hittat till min lilla webb-plats Roligt att du gillar mina bilder.Angående karriärsbyte så har jag väl snuddat vid tanken någongång,men tycker mer att det är en avkopplande hobby som gör att man kommer ut i naturens härliga lugn & får en skön kontrast till det vardagliga.Sen är det en tillräcklig tillfredställelse för mig om jag kan underhålla några med lite bilder med vad jag upplever därute.
Tackar ödmjukast för dina rader.Lycka till på nya jobbet.Välkommen åter & ha en bra sommar

mvh/Mats-Ove  100606 14:03

Peter W  100531 16:24
Hej Mats-Ove! Trevligt att du har börjat fotografera fåglar också som komplement till dina fantastiskt fina landskapsbilder! Gillar speciellt bilden på rödhaken, en art jag själv aldrig fått någon bra bild på. Gott kamerajobb av dig som alltid! Ha en fortsatt fint fotovår.

Mvh Peter

Svar: Hej Peter !
Trevligt med ditt inhopp här på sidan.Roligt att du uppskattar mina nya sensor-objekt.Roligt att få beröm från en så duktig natur/fågelfotograf som du Då vet man att man är på rätt spår inom området.Stort Tack! för dina uppskattade rader.Önskar dig också en forsatt fin fotovår.

mvh/Mats-Ove  100531 19:34

Roger A 100527 20:50
Hej Mats-ove!
Vilka enormt vackra bilder du tagit, det är ju rena tavlorna. Tro om man skulle kunna göra en fototapet av någon av bilderna. Åter igen enormt proffsigt.
Hälsningar Amatörfotografen på jobbet.

Svar: Hej Roger !
Glädjer mig att du gjort ett besök här på min sida & att jag kunde underhålla dig en stund med mina bilder Tackar ödmjukast för dina mycket vänliga & uppskattade rader om dom.Välkommen åter.Vi syns..

mvh/Mats-Ove  100527 23:13

Jukka Lausmaa    100526 22:21
Aaah, nya bilder. Den första kustbilden är magnifik, underbart ljus i en fin komposition. Fågelbilderna är helt i min smak, jag gillar ju när det är mycket miljö runtom. Och att tofsmesen och den ena hackspetten tittar bort tycker jag är annorlunda och bra.
/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Trevligt att du kikar in här & spanar in mina senaste.Så roligt att fågelbilderna föll dig i smaken..då vet jag att jag är på rätt väg i mitt "nya" foto-område.Extra roligt också att få beröm från en så duktig fågelfotograf som du Ber att få Tacka för dina vänliga & uppskattade rader.Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100527 19:14

F4:an    100525 13:08
Tjena MOL-foto
Trevlig uppdatering som vanligt måste jag tillägga. Här bjuds man på underbara nedslag i myllan bland blommor och blader, och nu även i trädtopparna bland småfåglarna. Framsteg göres också inom det nya foto objekts området . Så sakteliga börjar mappen med fågelbilder att växa kan jag tro...
Som vanligt följer ett mail med "hårda" recentioner och kommentarer

Mvh Chef F4:an

Svar: Hallå Christer !
Så roligt att jag kunde underhålla dig en stund med mina senaste sensor-träffar Extra glädjande förståss att du uppmärksammar mina nya "foto-modeller" & att du gillar vad du ser.Sånt värmer gott efter allt sittande & väntan ute i skogen.Ser fram emot dina så givande mail.Stort Tack ! för dina uppskattade rader Hade'

mvh/Mats-Ove
  100525 23:35

J.Stadling 100524 15:20
Trevligt å se att du tar lite bilder på fåglar också, kanske inte så vanligt från dig, eller jag kanske har fel...!!

På Freda alt Måndag så tar jag mig en titt förbi Stures utställning. Ska bli väldigt intressant!!Hadé så bra!

Svar: Hej Johan !
Ja,det har blivit en del fågel-fotning nu på sistone.Ville pröva på nåt nytt & få lite nya utmaningar.Inte det lättaste den här tiden på året,då tättingarna är fullt upptagna med annat än att posera för en naturfotograf...Stures utställning är väl värd ett besök.Hög kvalite'
Tack för ditt inlägg.Hade'

mvh/Mats-Ove  100524 19:25

Alexander  100522 23:48
Hej Mats-Ove!

Vackra vinterbilder som påminner en om hur vintern egentligen skall se ut =) Jag skulle gott ha behövt en del av den där isen här idag, värmen har kommit med stormsteg till Skåne. Denna helgen är det Lundakarneval här i byn, tjockt med folk på stan. Jag ser fram emot att få se mer bilder från dig, kanske lite prov på hur vacker sommaren kan vara vid havet.

mvh Alexander

Svar: Hej Alex !
Så roligt att du tog dig tid att spana in mina senaste Ja,det har verkligen varit en riktig vinter häruppe i år med massor av snö som tog tid innan den försvann.Men sen ett par veckor tillbaka så är det nästan högsommarvärme här ibland,Skönt!!Lovar att fylla på med sommarkust-bilder framöver...Stort Tack! för dina trevliga rader.Hade'gott.Hälsa dom övriga

mvh/Mats-Ove  100523 11:41

Lillemor    100520 8:10
Hejsan! Har kikat runt hos dej en stund helt underbara bilder du tagit...
Ha en skön sommar
Lillemor

Svar: Hej !
Trevligt att du kikat in här på min sida & spanat runt bland mina bilder.Tackar allra ödmjukast för dina vänliga ord om dom.Ha en bra sommar du med

mvh/Mats-Ove  100521 20:54

Gunnar    100519 12:19
Hej!

Ännu en bra blandning av vackra bilder från dig. Svårt att välja ut en favorit, men om jag måste så får det blir Gyllene skymningsljus i havsviken som är magisk. Det har varit dåligt med skymningsljus här nere i karlskronatrakten. Våren har mest varit mulen och kall, men nu börjar värmen komma.

Ha det gott
Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Det är till min stora glädje jag läser dina rader
& fångar in ditt snälla beröm om mina senaste bilder Trevligt du fann nån favorit där också.
Hoppas du får ett bättre vårväder framöver,ser fram emot nya stiliga naturbilder från dig.Hade'

mvh/Mats-Ove  100521 20:50

Arne  100513 8:48
En härlig blandning av landskap och djurbilder. Landskapsbilderna är alla så uttrycksfulla att det är skönt att få vila ögonen på en lugnare djurbild mellan varje. Du gör det så bra !!

Svar: Hej Arne !
Trevligt att du gillade mixen av landskap & djurbilder jag snickrade ihop denna gång.Är inne lite på att försöka ta lite mer djurbilder framöver,för att få nya utmaningar.Stort Tack!
för dina snälla & uppskattade rader.Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100513 17:01

Jörgen Schön    100510 20:35
Hej Mol!

En strålande bildsvit med ett brett spektra av naturmotiv har jag precis konsumerat här. En mycket angenäm bildupplevelse för en obotlig naturromantiker som jag måste jag också tillägga!!

Ha de gott där ute!!

Mvh, Jörgen

Svar: Hallå Jörgen !
Så roligt att jag kunde bjuda på en angenäm stund bland mina senaste sensorträffar Då vet jag att jag är på rätt väg där ute bland dom olika naturmotiven..Stort Tack ! för dina fina rader.Hade'

mvh/Mats-Ove  100511 17:42

Magnus    100503 21:33
hej!

kikar in för att titta lite på nya bilder från dig! här hittar man många fina minsann!

Ha det gott

Mvh
Magnus

Svar: Hej Magnus !
Trevligt att du gjorde ett inhopp här på min sida & spanande in lite nya pixelträffar.Det glädjer mig att du fann många som du gillade Tack för dina uppskattade rader.Hade'

mvh/Mats-Ove   100504 21:05

Henrik  100430 20:30
Hej

Tack för dina rader i min gästbok. Har kolla runt här och det finns mycket fina bilder, många inspirerande bilder på gamla hus/lador.

/Henrik

Svar: Hej Henrik !
Roligt att du tog dig tid att spana in mina bilder här på min sida Extra roligt att dom gav dig inspiration också.Tackar allra ödmjukast för dina fina & uppskattade rader.Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100501 10:02

F4:an  100430 0:18
Tjena Pixelkungen
Strålande uppdatering som vanlig. Hög klass och kvalite rakt igenom.
Mycket ögongodis att njuta av här.

Mvh F4:an

Svar: Tjena Karlsson !
Dina snälla & mycket uppskattade rader sköljer som en vårflod in i min fotosjäl Jag bugar & Tackar för dom fina lovorden.Hade' gott

mvh/Mats-Ove
  100430 17:27

Jukka Lausmaa    100428 21:53
Härligt med nya bilder här. Alla håller hög klass, men jag fäster mig särskilt vid "Gyllene skymningsljus" där du har fångat ett härligt kvällljus mot den i övrigt kyliga stranden. Superb kustlandskapsbild! Och tofsmesen i bobyggartagen kan jag inte låta bli att gilla. Tofsmesen är ju min favoritfågel.
Mvh/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Så trevligt att jag kunde underhålla dig en stund med ett knippe nya bilder.Roligt också att du fann nån favorit där.Ang. tofsmesen så har jag blivit så inspirerad av dina fågelbilder att jag ville försöka mig på lite sånt jag också..en vacker dag så kanske man når dina klasser,men dit är det långt Stort Tack för dina snälla & uppskattade rader.Hade'

mvh/Mats-Ove  100430 17:19

MarieK    100425 0:48
Nya bilder - härligt! Jag ser att våren även kommit till dina trakter, sanden syns vid vattenbrynet och det ar smugit sig in en och annan grön bild Härligt! Gillar verkligen dina färger!

Svar: Ja,nu har våren kommit på riktigt hit upp vilket leder till som du skriver en & annan bild
med grön ton.Roligt att du kikade in & spanade på mina nya bilder.Tack för dina rader Marie !
Hade'

mvh/Mats-Ove  100425 16:51

Marie K    100419 0:42
Huvva vad mycket snö ni hade i mars! Är det lika mycket nu eller finns det något vårtecken i antågande?

Svar: Hej Marie !
Ja,det här var den snörikaste vintern på många
år häruppe & som i övriga landet.Tycker att det ändå har varit inspirerande att varit ute & förevigat detta Nu dom sista två veckorna har det försvunnit mycket snö..Vårtecken..har hört
ryktats om blåsippor faktiskt,får ge mig ut på jakt efter dessa skönheter Hade´

mvh/Mats-Ove  100419 18:24

J. Stadling    100413 18:58
Tjena MOLis!

Trevlig uppdatering även denna gång!
Har snön börjat smält än...?

Dock tur att isen inte fullt ut hade smält när det gäller den sista bilden!!

Otroligt härliga böljande linjer som jag fastnar för!!Ciao!

Svar: Hej Johan !
Nu dom sista dagarna har snösmältningen kommit igång ordentligt häruppe tack vare plusgrader..skönt !
Jag var ganska nära land när jag tog den sista bilden..annars hade jag nog inte vågat mig ut
Tack för dina trevliga & snälla rader.Hade gott
Välkommen igen !

mvh/Mats-Ove   100414 19:00

F4:an  100413 7:36
Varit in och njutit en stund före jobbet, nu kan jag gå dit med fina bilder på näthinnan och en skön känsla i kroppen....
Och lugn det utlovade mailet kommer

Mvh Chef F4

Svar: Tjena Karlsson !
Du vet att dörren alltid står öppen hit så att du kan spana in mina alster.Trevligt att dom gav dig en fin uppladdning inför jobbet.Tack för dina fina rader.Fick ju ett "live-mail" igår angående bilderna som jag tackar så varmt för.
Uppskattat ! Hade'

mvh/Mats-Ove  100414 18:53

Stefan Johansson    100413 0:07
Hej Mats-Ove,
Tittar bara in för att tacka för dina trevliga rader i min blogg, liksom för att botanisera bland allt vackert du har att bjuda på. Både imponerande och inspirerande. Är särskilt imponerad av ditt sätt att handskas med ljuset. Tog mig friheten att länka till din sida för snabbare åtkomst framöver.

Mvh,
Stefan

Svar: Hej Stefan !
Så roligt att du tog dig tid att kika in här Jag blev ju verkligen imponerad av dina bilder på din blogg..inpirerande verkligen.Trevligt & kul att mina bilder kunde tillfredställa dig också.Uppskattar din rader mycket & önskar dig varmt Välkommen åter.Schysst att du länkade min sida också.Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100414 18:48

MarieK    100328 23:57
Härliga bilder du lagt upp. Igen får man kanske tillägga. Jag gillar dina klara och lite kalla färger spec i de med vinter, snö och soluppgång. Mycket läckert!!!

Svar: Hej Marie !
Ja,som du ser så har jag varit ut igen & jagat det speciella ljus som uppstår vid soluppgång & nedgång..har svårt att hålla mig för det när det
vankas klart väder..så roligt att jag kunde underhålla dig med denna betingelse
Tack för dina rader ! Hade'

mvh/Mats-Ove
  100329 21:27

Arne  100328 22:22
Bild nr 6 uppifrån är märklig, jag kan inte sluta titta på den. Mäktigt !! Rådjuret är en favorit också, den känns så nedpressat av snön, det skapar en kraftig dynamik i bilden. De andra bilderna är naturligtvis bra de också men jag måste bara framhäva dessa som ger mig så starka upplevelser.

Svar: Hej Arne !
Trevligt att jag med mina senaste kan ge dig lite
underhållning för dina sinnen Roligt också att du fann några där som gav dig lite extra upplevelse.Det värmer mig gott att få dina fina rader om mina senaste sensor träffar.Tack för det ! Hade' gott p.s Justerade som du ser det här
med ditt namn som du glömde skriva..

mvh/Mats-Ove   100329 21:18

Jörgen Schön    100325 18:21
Hej Mats-Ove!
Man kan inte absolut klaga på ljuset i dina bilder det håller imponerande hög klass, mycket väl valda kompositioner också. Trots att man vill lämna kyla och vinter bakom sig så är det väldigt behagligt att beskåda den senaste omgången bilder. Full pott från mig som till trots längtar till vår och värme!!

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Ditt gästande här är som vanligt alltid lika roligt
& uppskattat Så trevligt att du gillar mina senaste vintermotiv.Ja,efter denna "riktiga" vinter med mycket snö & kyla(har ändå givit
mig en fotoinspiration just tack vare detta) så ser man verkligen fram emot vårens varma dagar Stort Tack för dina vänliga ord.Hade' gott
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  100325 20:19

CK    100324 11:14
Tjena molfoto!!

Mycket trevlig uppdatering med många fina motiv i skönt ljus.
Mail kommer...

Mvh F4:an

Svar: Tjena Karlsson !
Roligt att du varit in & nosat på mina senaste
sensor träffar.Trevligt att du gillade vad du såg Ser fram emot mailet..Tack för ditt avtryck här.Hade'

mvh/Mats-Ove  100324 17:57

Peter Wintergren  100321 16:38
Hej Mats-Ove! Tackar för det trevliga inlägget på min sida. Jag gjorde om sidan för att det ska bli enklare att uppdatera med nya bilder.

Måste säga att det är fullständigt grymma vinterlandskapsbilder som du visar upp här, jag blir verkligen inspirerad. Fantastiskt fint ljus i mycket väl valda kompositioner. Härligt!

Mvh Peter


Svar: Hej Peter !
Trevligt & roligt att du surfar in här Så kul att mina vinterbilder föll dig i smaken & gav dig inspiration..det glädjer mig mycket att läsa.Stort Tack ! för dina värmande & uppskattade rader om dom.Välkommen åter

mvh/Mats-Ove  100321 21:50

Jukka Lausmaa    100321 11:25
Hej,
Som vanligt bjuder du på härliga välkomponerade bilder i bästa vinterljus. Alla bilder håller hög klass, men den här gången föll mig rådjursbilden speciellt i smaken. Underbar vinterskogsmiljö runt det lilla rået.
Mvh/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Så roligt att du kikat på mina nya alster & att du hittade nån favorit där också.Som du vet så uppskattar jag dina rader mycket !Stort Tack !
Hade'

mvh/Mats-Ove  100321 21:42

Thomas Jågas    100312 19:32
Hej Mats-Ove

Mycket härliga och inspirerande bilder här på din sida. Välkomponerade är bara förnamnet...
Mycket bra! Jag kommer defintivit tillbaka...

mvh/Thomas

Svar: Hej Thomas !
Roligt värre att du kikar in här på min sida Extra roligt också att jag kan inspirera dig med mina bilder..precis som du gör med dina fantastiska bilder av yppersta klass.Tackar ödmjukast för dina vänliga & uppskattade rader här.Du är varmt Välkommen åter !
Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100313 12:32

Marie K    100311 22:50
Klok hare! - Vaddå? Jo, en hare har styrt kosan västerut=klokt, så du kund fånga en fin bild

Svar: Hej Marie !
Ha ha..ja som du ser så har ju den kloka haren
även skapat en s-kurva som leder blicken bort
på ett fint & djupskapande vis till den västliga solnedgången..Roligt att du gillar den bilden & tack för din fyndiga kommentar om den
Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100313 12:23

J.Stadling 100308 22:47
Tjenare!!

Här vare uppdatering igen

Ser att ladorna är populära utflyktsmål

Vad gör de, blir lika fint varenda gång. Fastnar för den första bilden med ladan och diagonalen!


Hur ser det ut med utställningar för dig och Herr Karlsson? Nån man kanske besöka när man kommer upp nångång!Hadé

Svar: Hej Johan !
Alltid lika skoj när du kikar in här Ja,som du såg så har jag varit runt till traktens olika lador
& krypit omkring.. Passar på medans dom finns kvar..en efter en försvinner ju bort med tiden.Roligt att du gillar mina senaste sensor träffar.Vi får se angående utställning,kanske blir det en framöver våren..i så fall lämnar jag info här om den.Tack för dina uppskattade rader här i gästboken.Välkommen åter! Hade'

mvh/Mats-Ove
  100309 19:53

Tomas  100228 23:29
Roligt att du delar med dig av dina stämningsfulla bilder.

Svar: Hej Tomas !
Trevligt att du kikar in här på min sida
Tack för dina fina rader här i gästboken
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  100301 18:52

Alice 100224 6:35
SÅ fantastiska bilder!
Blir lite småsalig av att få frossa runt här på din sida.
Tack för att du bjuder på sådana härliga synintryck.

Svar: Hej Alice !
Glädjer mig att jag kan underhålla dig med lite
bildfrossa Tackar ödmjukast för dina fina & charmanta rader om mina bilder.Du är varmt Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove   100224 20:29

Jukka  100223 22:13
Härliga vinterbilder du visar upp! Den första är utsökt. En komposition som ger grymt djup, toppat med fantastiskt fint vinterljus. Ett mycket fint motiv som du fotograferat på bästa möjliga sätt.
/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Så roligt att du tar dig tid att kika in här & spana in mina senaste bilder.Kul också att du
kände extra för ladbilden.Stort tack för dina vänliga rader..uppskattas !Hade' gott Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  100223 23:25

Christer    100223 17:23
Tjena MOL foto!!

Härliga bilder som levereras med skönt ljus (som alltid) och en hög stämmningsfaktor.
Bara att luta sig tillbaka och njuta av härliga bilder.
Du öppnar hårt med en mycket vass bild och den bilden blir denna uppdaterings favoritbild. Jag tycker att det är nog en av de bästa hitills innom molfotos historia
Sedan följer den ena efter den andra bild fröjden. Tack!! för en fin fotoupplevelse

Mvh F4:an

Svar: Tjena Christer !
Trevligt att du spanat in mina nya vintermotiv.
Tänkte att jag skulle gå ut hårt & öka mot slutet.. Skämt & sido,roligt att du gillar ladbilden gillar själv ljuset som föll på då & att solen låg "rätt" vid denna årstid.Uppskattade rader som du ger mig & som värmer gott.Tackar ödmjukast för ditt snälla inlägg här.
Hade'

mvh/Mats-Ove
  100223 20:38

Arne  100223 6:57
Om jag skulle välja bilder som representerar denna vinter skulle jag vända mig till dig. I denna serie finns det en som går utanpå det mesta jag har sett. Den gamla ladan skänker så mycket varm behaglig känsla, den är utsökt komponerad och exponerad och ger mig en stark känsla av frid. Den snötyngda granen är också en favorit med sitt kärleksfulla budskap, det saknas bara en amors pil som tränger igenom hjärtat. Den stoltserande granen i sitt softade landskap känns som ett uttryck för det kvinnliga väsen som jag förnimmer i naturen. Underbara bilder !!!

Svar: Hej Arne !
Alltid så roligt & värmande med dina fina analyser & snälla rader om mina bilder.Dina ord
uppskattas mycket skall du veta.Roligt när mina bilder skapar behagliga känslor hos dig Stort Tack för ditt avtryck här i gästboken.Hade´gott

mvh/Mats-Ove   100223 20:22

Marie K    100222 23:31
Härligt! En hoper nya bilder. Som vanligt har du lyckats fånga ljuset vackert och stämningfullt! Gillar speglingen i fönstret för sin läckra komposistion och bilden efter det, Granen i dalgången för sin sköna färgton. Mycet snyggt!

Svar: Hallå Marie !
Roligt att jag kan glädja dig med lite nya bilder & att du kunde hitta några favoriter bland dom.
Uppskattar dina rader & tackar för dina vänliga analyser Hade gott

mvh/Mats-Ove  100222 23:49

Gunnar    100222 21:26
Du får gärna skicka ner solen söder över när du är klar med den. Snö har vi i Blekinge, men det har varit mulet varje helg i februari. Nåja, den gör nytta hos dig ser jag i dina sköna vinterbilder. Det fanns många godbitar att välja mellan, där solen gav en fin stämning.

Ha det gott
Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Oj var nyss in i din gästbok & skrev om dina ljuvliga januaribilder.Ja solen..ja,såg att du hade lite där januari med kustbilderna.Det blir ju en extra krydda i bilderna då vid landskapsbilder.Jag har haft lite flyt med solen här uppe under vissa helger & då gäller det att passa på Skall försöka få ned den till dig sen.. Roligt att du gillar mina senaste & ett stort tack för dina vänliga ord om dom.Hade´gott

mvh/Mats-Ove   100222 21:48

Arne  100125 2:23
Du har en märklig förmåga att få det att blixtra i synapserna. Nästan alla bilderna denna gång känns som en hästspark i bakhuvudet. Det är ljuset och formerna i kombination med noggrann komposition förstås men det är inte lätt att göra efter vad du gör. Jag är imponerad.

Svar: Hej Arne !
Stort Tack för dom mycket snälla raderna du ger mig Lägger sig som bomull i foto-själen.
Uppskattade rader som jag tar åt mig,från en så duktig fotograf som du är.Jag imponeras av dina bilder mycket också.Hade' gott !

mvh/Mats-Ove  100125 22:44

Jörgen Schön    100124 19:26
Trots att man nu börja bli lite trött på vinter, snö och kyla så lämnar dina vinterbilder behagliga avtryck i mitt sinne. Håller med MarieK du har en förmåga att hålla kameran igång när det vankas stämningsfullt ljus - härliga vintriga bildrutor med det där lilla xtra i!!

Tack för titten!

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Så roligt att mina vinterbilder ger dig ett skönt avtryck i ditt sinne..& ger dig en liten extra kick att härda ut vintern. Just lite av den andledningen så vill jag helst vara ute när ett stämningsfullt ljus faller på & ger en "skönare" & mer "harmonisk" bild av den annars så mörka & kalla vintern.Tackar ödmjukast för dina vänliga & trevliga rader.Hade' gott!Välkommen åter.

mvh/Mats-Ove  100124 22:16

MarieK    100123 15:50
Ett härligt gäng bilder du lagt upp. Du lyckas alltid plocka fram ett mycket fint ljus i dina bilder. Det är en sån härlig stämning. Mycket snyggt!

Svar: Hej Marie !
Somvanligt alltid lika glädjande när du tittar in här på min sida Ja,så här på vinterhalvåret så ligger ju solen väldigt lågt hela dagarna & nu när det har varit så kallt häruppe så får man en del av det lite pastellaktiga ljus-färgerna "framdukat" för sig Tack för dina vänliga & värmande rader.Hade'

mvh/Mats-Ove  100123 18:27

Lotta G Svensson  100123 2:08
Vilka underbara bilder du har i dina galleri. Älskar verkligen ljuset och lugnet. En verklig inspiration...Kommer snart tillbaka för ett nytt besök.

Svar: Hej Lotta !
Trevligt att du kikar in här på min sida.Uppskattar verkligen dina fina rader om mina bilder.Extra roligt också att dom ger dig inspiration.Du är varmt Välkommen åter.
Hade'gott

mvh/Mats-Ove  100123 10:55

Chef F4    100121 14:26
Tjena molfoto!!!
Personalen på molfoto bjuder på en riktigt härlig natur- och ljus upplevelse, även denna gång. Härliga kopositioner och stämningsfullt ljus i bilderna.
Ha de gott!!!

Christer...

Svar: Hej Christer !
Ja,min personal har fått jobba hårt i den stränga
vinterkylan.. Jag skickade ut dom när ljuset var som bäst.. Dom hälsar & tackar för dina vänliga ord om deras väl utförda jobb.
Hade'

mvh/Mats-Ove  100121 17:47

Britt-Marie Gustavsson  100120 15:51
Hej Mats-Ove!
Vilka underbara vinterbilder det fantastiska ljuset i bilderna. Blev väldigt tagen av bilden med den övergivna båten, lillabljörken med frostiga grenar, skymningssolen o gamla torpet ja alla har ett djup och charm.

Ha det så gott
Kram Syrran med make

Svar: Hallå där !
Roligt att ni spanar in mina nya vintermotiv Sen att dom föll er i smaken var ju extra trevligt.Ja,det är ett lite speciellt ljus på vintern & nu när det har varit så kallt,så blir det tjusiga
nyanser av det i naturlandskapet..Stort Tack för vänliga rader om mina senaste bilder.
Hade'

mvh/Mats-Ove  100121 5:59

Jukka Lausmaa  100119 22:16
Vilka underbara vinterbilder du lagt upp sen jag var inne sist! Du har verkligen tagit tillvara på det fina ljuset.
mvh/Jukka

Svar: Hej Jukka !
Så trevligt att du kikar in här.Roligt att du gillar mina senaste vinterbilder Tackar ödmjukast för dina snälla ord om dom.Du är varmt Välkommen åter.Hade'gott

mvh/Mats-Ove  100119 22:32

MarieK    100104 2:28
Tog en titt, igen och måste säga, igen att det är härliga bilder du bjuder på. Isskulpturerna vid vattenfallet är bara hur läckra som helst. Snyggt!

Svar: Hej Marie !
Roligt att du gillar isskulpturerna.Var upp till detta fall innan den stora snömängden kom häruppe & fick se dessa isformationer.Verkligen speciella skulpturer vattnet hade skapat av vegetationen.Stort tack för ditt snälla inlägg.. Hade' gott

mvh/Mats-Ove  100104 20:34

Arne 091231 23:07
Tack för inspiration och kommentarer. Jag ser fram emot nästa bildsvit, de är alltid en stark upplevelse. Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig.
/Arne

Svar: Tack för den nyårshälsningen Arne! Somsagt detsamma önskar jag dig & jag ser också framemot nya härliga bilder från dig på din blogg även nästa år..

mvh/Mats-Ove  091231 23:41

MarieK    091231 18:07
Vill passa på att tacka för alla fina kommentarer under året som gott och samtidigt önska dig ett Gott Nytt År!

Svar: Detsamma önskar jag dig Marie ! Hoppas du får många fina fototillfällen även nästa år

mvh/Mats-Ove  091231 19:16

Geir Ole    091231 16:26
Hei igjen Mats Ove!

Atter en gang flotte bilder du viser. Bilde nr 2 (og 1) er en liten favoritt i denne kolleksjonen !
Ønsker deg et Riktig Godt Nytt År
//GO

Svar: Hej Geir Ole !
Så roligt att du kikar in här på årets sista dag.. Uppskattar verkligen dina värmande ord om mitt senaste galleri..trevligt att du fann några favoriter bland dom nya.Bugar mig djupt
för ditt inlägg & önskar dig också ett Gott Nytt År
med fler tjusiga bilder från ditt vackra land

mvh/Mats-Ove  091231 16:54

anders  091231 15:55
Hej Mats-Ove här kommer en nyårshälsning från Sälen fjällen Gott Nytt Foto år

//Anders och Co

Svar: Hej Anders !
Hoppas ni har det bra därnere i Sälen..Häruppe har det kommit ännu mera snö nu.. Önskar Er också ett Gott Nytt År !Skida lugnt..

mvh/Mats-Ove  091231 17:01

Alex 091227 21:14
Hej Mats-Ove!
God fortsättning, jag hoppas du haft en fridfull jul. Vi har haft det mysigt här. Dina nya fångster av vinterlandskapet får en att längta ut i naturen. Här nere höll sig snön kvar till juldagen och är borta idag.

mvh Alex

Svar: Hej Alex !
God forsättning.Har haft en lugn & skön jul med mycket snö som har kommit dom sista dagarna.
Synd att den försvann så fort nere hos er..Tack för dina vänliga ord om mina senaste bilder..ja det är skönt att vara ute i naturen..det kan jag varmt rekommendera Hade' gott !
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091227 21:57

Erika Ahlberg    091227 12:29
Hej!
Tack för titten in på min blogg . Har kikat runt lite på din hemsida och kan bara konstatera att detta är en sida jag kommer att följa fortsättningsvis. Du har skapat många underbara bilder, men jag fastnade framför allt för ditt sätt att komponera dem, där det tydligt, i mitt tycke, framgår att du verkligen har blick för detta med bildskapande.
Mvh
Erika

Svar: Hej Erika !
Tar emot dina mycket vänliga rader med stor glädje,ödmjukhet & tacksamhet.Så trevligt att du gillar vad ser Du är varmt Välkommen åter hit igen ! Hade' gott

mvh/Mats-Ove  091227 16:08

Bo Strömberg    091227 0:08
Hej - som vanligt överdådigt vackra bilder...vilka vinterstämningar, vilket ljus & vilka färger!
Fantstiskt fint!
Bosse

Svar: Hej Bosse !
Uppskattar dina superlativ om mina senaste bilder mycket skall du veta Ger extra energi när man skall ge sig ut i den bitande vinterkylan & förhoppningsvis fånga nya motiv till kommande uppdateringar..Stort Tack ! för dina vänliga rader.Hade' gott! Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091227 0:28

L-G Abrahamsson    091225 12:55
Hejsan
Vacker sida med många vackra bilder som inspirerar mig.

Mvh
Lars-Göran Abrahamsson

Svar: Hej Lars-Göran !
Roligt värre att du tycker om min sida & dess innehållande bilder.Sen att dom ger dig inspiration är ju förståss extra glädjande
Kommer just från dina fina sida & den innehöll
mycket fina bilder av hög klass & som också för mig var inpirerande.Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091225 19:58

christer    091224 14:24
Tittar in en kort stund i gästboken för att önska en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR !!!

Mvh F4:an

Svar: Hej Christer !
Önskar dig detsamma !! Hoppas du får många fina fototillfällen även nästa år..

mvh/Mats-Ove  091224 15:23

Gunnar    091223 21:54
Härliga vinterbilder. Själv har vi fått snö här nere i Blekinge, men det är sämre med is. Nu är jag i alla fall ledig i mellandagarna, så en och annan fototur ska det nog bli. Hoppas att även du får tid att ge dig ut under årets sista dagar.

Vill också passa på att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År.

Ha det gott
Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Tackar för dina vänliga ord om mina senaste vinterbilder.Så roligt att ni fått snö därnere
i Blekinge..hoppas du får många fina fototillfällen i mellandagarna för att föreviga dess vita skönhet.Skall själv också försöka ge mig ut
nu när man har några fridagar från jobbet
Önskar dig också en God Jul & ett Gott Nytt År
med mycket "pixelgodis" från dig..

mvh/Mats-Ove  091224 10:52

Jag igen...  091223 21:47
Jag vet inte vad som händer... men när jag skriver så hoppar sidan iväg... utan att jag har klickat på skicka. Skumt. Nåväl, jag vill önska en riktigt God Jul och Gott Nytt År... med många vackra fototillfällen

Svar: Hej igen !
Oj,så kan det ju bli ibland här ute i cyber-rymden.. Stort Tack för din Jul & Nyårshälsning,vill önska dig detsamma & att även du får många fina tillfällen framför kameran.

mvh/Mats-Ove  091224 13:24

Annika    091223 21:45
Hej

Tjusiga, vackra vinterbilder du bjuder på. Underbart att se

Tack för besök hos mig. Så glad att du ahde vägarna förbi

Svar: Hej Annika !
Roligt att du gör ett återbesök här.. Så trevligt att mina vinterbilder föll dig i smaken.
Uppskattar dina vänliga ord om dom skall du veta.

mvh/Mats-Ove  091224 10:39

Jörgen Schön    091223 13:51
Underbara vinterbilder Mats-Ove, jag njuter och beundrar dina nyfångade vintriga landskap. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, och det lyckas du förträffligt med. Jag vill samtidigt önska dig en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År och tacka för alla besök i min blogg!!

Mvh, Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Trevligt värre med dina besök här på sidan vid mina uppdateringar Uppskattar verkligen din uppärksamhet på att jag försökt att ta tillvara på varje "bästa" ljus-situation för varje fototillfälle &
på bästa sätt försökt hitta upp ett bra utsnitt i det geografiska.Stort Tack för dina vänliga rader.Önskar dig också en trevlig Jul & ett Gott Nytt År med många fina fototillfällen

mvh/Mats-Ove  091223 18:09

Stefan Pettersson    091223 11:08
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

från Steffe

Svar: Detsamma,detsamma önskar jag dig Steffe !   091223 18:10

Stig  091222 14:40
Otroligt snygga bilder. Men jag har ju redan sett (och använt några) som du vet. Färgbehandling och ljus magnifikt, helt enkelt.

Stig

Svar: Hej Stig !
Så roligt att du kikar in här.. Tackar ödmjukast för dina vänliga rader om mina bilder.Ja,några har du ju "tjuvkikat" lite på redan Får passa på att önska en God Jul & Ett Gott Nytt År !
Hade'

mvh/Mats-Ove  091222 18:02

Allan Wallberg    091222 9:07
Hej Mats-Ove! Stort tack för alla dina trevliga kommentarer som du givit mig under året, uppskattas verkligen.
Ser att du lagt in en ny omgång fina naturbilder, härliga stämningsfulla och välkomponerade är dom alla. Det är svårt att välja ut någon av dom eftersom dom alla är fina på varsitt sätt, men ska jag ändock peka på några så blir det den första och den sista bilden, som sagt mycket fina naturbilder allihop.
God Jul & Gott Nytt År till dig, och jag öskar att det blir massor av fina bilder även nästa år.
Hälsningar Allan.

Svar: Hej Allan !
Roligt att du tar dig tid så här i julstöket & spanar in mina senaste bilder.Trevligt också att du tycker dom är fina.Stort Tack du också för dina uppskattade kommentarer du gett mig under året Ber att åter igen få önska dig en trevlig Jul & ett Gott Nytt År med fler av dina underbara naturbilder!

mvh/Mats-Ove  091222 18:05

mariek    091221 20:29
Som vanligt ett gäng med mycket fina och stämningsfulla bilder. Snyggt jobbat! Gillar den väderbitna och fallfärdiga ladan - den ger ett litet nostalgiskt intryck som jag uppskattar. (De andra är hur fina som helt de med )

Svar: Hej Marie !
Tar till mig dina rader med värme..nu när snön yr utanför mitt fönster.Uppskattar verkligen dina fina ord om mina senaste bilder.
God Jul & Gott Nytt fotoÅr får jag önska dig !

mvh/Mats-Ove  091221 21:23

Daniel Arvidsson    091221 15:27
Mycket fin och inspirerande hemsida! Här finns all anledning att återkomma, tack även för kommentaren på min blogg!

mvh Daniel

Svar: Hej Daniel !
Trevligt att du tog dig tid att kika in på
min sida efter mitt bloggbesök hos dig..
Du är så Välkommen åter hit igen..
Tack för ditt avtryck här

mvh/Mats-Ove  091221 20:22

CK    091221 0:06
Hallå Molfoto

Härlig December uppdatering, som vanligt tar du oss med på en resa bland fint komponerade bilder med ett mycket delikat ljus. En härlig upplevelse att få nu efter den mulna och grådaskiga period som varit. Skönt då att få njuta av dessa ögonfröjder...

God Jul och ett Gott Nytt År till dig också..

Mvh Christer

Svar: Hej CK !
Trevligt att du kikar in här & bjuder på dina finstämda rader som lägger sig som bommull i fotosjälen.Roligt att få pigga upp med lite ljusbilder i mörkrets grådaskiga tid.Tackar ödmjukast för dina rader.
God Jul & ett Gott nytt FotoÅr till dig Karlsson !

mvh/Mats-Ove  091221 20:19

Arne Wennberg  091220 23:51
Det var ena ruggigt bra bilder denna omgången. Det går inte ens att välja ut någon enskild favorit då alla skramlar till i mitt cortex. Fy tusan så läckra bilder. En riktigt God jul och Gott nytt år önskar jag dig.

Svar: Hej Arne !
Det är med ett Stort leende som jag läser dina fina rader.Så roligt att mina senaste föll dig tillfreds.Stort Tack ! för dina värmande ord.
God Jul & ett Gott Nytt FotoÅr önskar jag dig också !

mvh/Mats-Ove  091221 20:11

Mariek    091209 21:47
Mmmm, höstens alla färger - en vitaminkick så här mitt i december!

Svar: Hej Marie !
Så roligt att man kan ge lite vitaminkickar med sina bilder.Ja,den innehåller ju mycket glada färger som det saknas av så här års innan snön fallit ner..Tack för ditt inlägg.Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091210 20:28

Bo Strömberg    091206 16:08
Idag har jag tittat på galleri 8...som vanligt fantastiskt vackra bilder...alla är fina men kanske fastnade jag allra mest för morgonbilden med spindelnät.
Bosse

Svar: Hej Bosse !
Så kul att du tar dig tid att kika igenom ett av mina gallerier.. Ber att få tacka för dina snälla
ord om bilderna där..värmer gott en gråmulen december dag.Hade' gott Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091206 16:56

Åke     091205 17:45
Mycket fina bilder, konstnärliga med fint ljus och välkända motiv. Man känner igen svensk natur!

Svar: Hej Åke !
Trevligt att du kikade in här på min sida & gav en så uppskattad & fin kommentar om mina bilder.Tackar ödmjukast för detta.Hade'
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091205 22:09

joscha 091129 21:48
vad använder du för kamera ? jätte fina bilder förresten!

Svar: Hej Joscha !
Tack för ditt snälla omdömme om mina bilder.
Jag använder mig av Nikons system...men det är inte kameran som tar bilderna,det är bara ett av verktygen i processen..Hade' Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091129 23:03

Steffe    091126 16:04
Hejsan!
Tack för din kommentar på min hemsida...du har så jättefina bilder här och "Höstens alla färger" är ju en dunderhit...här kommer jag att gå in då och då och kika...därför länkar jag dig på min blogg från o med nu...!

Steffe

Svar: Hej Steffe !
Glädjer mig att du tittar in här.Stort Tack! för dina vänliga rader om mina bilder.Trevligt att du gillar "Höstens alla.."extra mycket.Roligt också att du länkat mig från din blogg.Uppskattat!Du är varmt välkommen åter när du känner för det.Hade'gott !

mvh/Mats-Ove  091126 20:07

Arne Wennberg  091125 22:27
Herregud vilka bilder du gör, varenda en är ett mästerverk men största sparken i magen fick jag av Höstens alla färger, den är övernaturlig.

Svar: Hej Arne !
Oj,det är som man nästan rodnar över dom superlativen Verkligen roligt att du gillade vad såg på min senaste uppdatering.Dina fina rader fungerar som bra tändvätska nästa gång man ger sig ut..Stort Tack för det Arne !Hade' gott !
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091125 23:01

Jörgen Schön    091125 20:21
Samma höga nivå på bilderna även denna gång. Jag har lika svårt som Gunnar att välja ut någon speciell favorit, även om den sista har ett magnifikt "sug" i kompositionen. Formerna på trädet och molnformationerna har mycket gemensamt som bildar en tilltalande helhet i bilden - den är riktigt bra komponerad måste jag säga.

Vänliga Hälsningar
/Jörgen

Svar: Hej Jörgen !
Roligt att du gör ett besök här & spanar in mina senaste bilder.Uppskattar & gläds mycket åt dina snälla & trevliga rader om bilderna.Roligt också att du gillar det lite numera
omtalade "suget" i sista bilden.Hade' gott Jörgen !Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091125 21:18

Gunnar Eriksson    091122 21:01
Det var ett härligt knippe höstbilder du har lagt upp. Svårt att välja ut någon enskild bild, då alla tilltalade mig mycket. Dessutom en bild med snö också. Här nere i sydost har det mest varit regn och blåst de senaste veckorna. Om solen har visat sig har man fått sett den från arbetsfönstret. Om det nu inte vill bli någon sol, hoppas jag på lite dis och dimma istället.

/Gunnar

Svar: Hej Gunnar !
Ja,novembervädret har verkligen inte visats sig från sin bästa sida häruppe heller.. Blåst & regn här också.Så därför blev jag tvungen att gräva lite i arkivet för denna uppdatering.Några av bilderna är ifrån ifjol höst.Tacksamt & uppskattat att du tog dig tid för titten & dina trevliga rader här i gästboken.Hade' gott !
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091122 21:56

Allan Wallberg    091121 15:45
Hej Mats-Ove! ser att du lagt in lite nya naturbilder. Jag gillar dom alla men jag fastnar lite mer för bild 5 med alla löv, och även bild 8 med det gula lysande lövet, härliga höstbilder.
Ha en bra helg, hälsningar Allan.

Svar: Hej Allan!Alltid så trevligt när man får ett avtryck av dig i gästboken Roligt värre att du gillar mina senaste höstalster.Tackar ödmjukast för dina vänliga rader,dom uppskattas mycket !Ha en bra helg du också !

mvh/Mats-Ove  091121 16:34

J. Stadling  091118 19:57
Hallå där!


Med jämna mellanrum är jag inne på din sida å inväntar nya uppdateringar... Även denna gång kan man verkligen njuta å sväva sig iväg...

Sista bilden har ju ett enormt djup i sig. Verkligen fin!!

Den bild som väcker mest känslor hos mig är "Frostiga löv vid den lilla bäcken" där jag på andra sidan kan sväva ut å se "mina" sagovänner
En sådan bild väcker så mye mer för mig!

Ser också att snön har kommit i norr... Gräsligt!Hadé

Svar: Hej Johan !
Roligt att du gör ett besök & spanar in min nya uppdatering.Glädjer mig att du gillar vad du ser.
Så roligt också att nån där skapar lite extra nerv & känsla.Snön som kom varade bara i några dagar..nu har allt regnat bort.Stort Tack !
för dina trevliga & snälla rader.Du är alltid Välkommen tillbaka !Hade' gott

mvh/Mats-Ove  091118 21:58

Marie K    091118 18:39
Ytterligare en omgång med fina bilder som du lagt upp. Vilket ljus du har lyckats fånga i bilderna, och vilket fantastiskt sug det är i bilden Ännu ett träd som drivit in i havsviken. Blicken bara sugs in i bilden och det är nästan svårt att släppa den. Mycket, mycket snyggt!

Svar: Tjena Marie !
Alltid så roligt när du gör ett besök här Uppskattar dina vänliga rader..värmer gott i novembermörkret.Gillar också suget som havsviksbilden skapar..tror det är mycket himmlens lite speciella molnformationer som gör det..Tack för ditt inlägg.Väkommen igen !

mvh/Mats-Ove  091118 19:05

Micke  091118 10:12
Hej,

Jag kikade genom dina gallerier, väldigt många fina och inspirenade landskapsbilder!

Mvh Micke

Svar: Hej Micke !
Roligt med ditt besök här Trevligt att du gillade vad du såg i gallerierna & att det gav dig inspiration.Precis vad jag kände när jag besökte din sida..Tack för dina vänliga rader här i min gästbok.Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091118 17:39

Niklas Virsén    091117 21:05
Hej Mats-Ove!

Tack för din kommentar på min blogg!
Du råkar inte ha en också? Ska kika runt lite på din hemsida nu,

mvh Niklas

Svar: Hej Niklas !
Roligt att du tog dig tid att kika in här.Har ingen blogg ännu..Håller mig så länge till en gammal hederlig hemsida.. Hoppas du hittar nån bild som du gillar..Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091117 22:32

Bo Strömberg    091117 21:00
Oj vilka alldeles underbara höstbilder! Huvva...
Bosse

Svar: Hej Bosse !

Trevligt att du kikade in på mina nya höstbilder.
Tack för dina vänliga rader.

mvh/Mats-Ove  091117 22:26

Gst 091112 19:23
fina bilder du komponerat brorsan!! De där kan du vad jag förstår!! Gillar dina höhässjorbilder, norrlandsminnen, du vet. Ser nästan ut som nån slags lurvig hund. ha de gott p-å

Svar: Hallå där !
Roligt att du tittar förbi här brorsan Man försöker så gott man kan du vet.. Jag tycker också att höhässjor skapar gamla minnen.Man ser dom ju mer sällan nuförtiden.Stort tack för dina fina rader här i gästboken.Hade' bra !
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091112 20:57

Alexander Lindberg  091109 22:59
Hej!

Det var ett tag sen jag tittade förbi och jag kan inget annat säga än att jag är helt hänförd av de nya bilderna. Jag gillade speciellt djurinslagen, gav mer liv till bilderna, som annars brukar präglas av en så fridfull stillhet.

Hoppas allt är bra med dig.

mvh Alex

Svar: Hej Alex !
Det var ett tag sen..Roligt att du kikade förbi här Kul att du gillade mina senaste alster.Ja,jag önskar jag kunde ta mer bilder med djurinslag,men dom vilda djuren häruppe i norr är extremt skygga.Så man måste verkligen ligga i gömsle för att få några bra.Det gör att man ägnar sig mest åt växt/landskapsfoto när man är ute...Tusen Tack! för dina snälla & fina rader.Och ett Stort Grattis i efterskott(såg att du fyllde år igår)Hade'gott !
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091110 20:27

Tobias Schröder  091109 22:20
Tack för ditt mail.

Du tar väldigt fina foton.

Mvh Tobias

Svar: Hej Tobias !
Trevligt att du besökt min sida.Tack för dina snälla ord om mina bilder.Uppskattas !
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove
  091110 20:16

Bo Strömberg    091106 0:27
Under mitt "återbesök" har jag njutit av dina förnämliga höstbilder - så vackra!
Bosse

Svar: Hej Bosse !
Roligt att du gjort ett återbesök här
Kul också att du gillar mina höstalster..
Tack för dina rader om dom.Välkommen åter

mvh/Mats-Ove  091106 22:41

MarieK    091104 0:35
En ny titt bland dina bilder och denna gång fastnade jag för Ett skoavtryck från istiden ? Påpassligt och snyggt!

Svar: Hej Marie !
Trevligt med ett "stamgäst" besök här på sidan Man tackar för dina rader om skoavtrycksbilden..roligt du gillar den
Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove  091104 18:43

Bo Strömberg    091101 23:09
Här fanns det många fina bilder - en av dom som jag fastnade för var den av gubbens fyr.
/Bosse

Svar: Hej Bosse !
Trevligt att du kikade in här på min sida.Tackar ödmjukast för dina vänliga ord om mina bilder.
Det glädjer mig att du uppmärksammade fyrbilden lite extra.. Du är så Välkommen åter hit !

mvh/Mats-Ove  091102 18:13

Magnus  091101 21:01
Hej Mats-Ove, får tacka för ditt inlägg i min gästbok (som av nån underlig anledning försvann sen) Kul o höra att du gillar mina bilder

Man blir otroligt sugen på att ge sig ut med telet o sovsäcken när man kollar igenom ditt galleri!

Mvh Magnus

Svar: Hej Magnus !
Roligt & spännande när man får nya besökare på sidan. Glädjande att mina bilder gav dig suget att ge dig ut i markerna..Du är varmt Välkommen åter hit igen.Hoppas på bra fotofångst för dig..Hade'

mvh/Mats-Ove   091101 21:58

Mats Nilsson    091101 20:23
Ville bara göra ett avtryck på din sida och tacka för besöket på min blogg.
Vilka underbara bilder du gör, så förföriska och vackra helt i min smak. Kommer att göra många besök här för att få inspiration och få en stunds avkoppling.
Vänligen Mats

Svar: Hej Mats !
Trevligt att du besökte min sida efter mitt besök på din blogg.Roligt & uppskattat att du gillar mina bilder ,får en att forsätta att kämpa på därute.Stort Tack för ditt besök & fina kommentarer. Du är Välkommen åter när du vill på dygnet..

mvh/Mats-Ove  091101 21:47

Jamesno1 091029 20:52
Hej Mats-Ove
Tack för besöket och kommentarerna på min blogg vilket gjorde att jag hittade hit.
Är djupt imponerad av samtliga bilder i ditt galleri. Kommer att besöka din hemsida frekvent framöver.
Mvh
James

Svar: Hej James !
Trevligt att du besökte min sida efter mitt besök hos din blogg Roligt att du gillade vad du såg här på min sida..Tackar ödmjukast för dina fina rader.Du är varmt Välkommen åter !

mvh/Mats-Ove   091029 22:28

Allan Wallberg    091026 22:21
Hej! Har nu titta igenom dina galleribilder, har ju tittat på en del av dom tidigare, men dom kan verkligen beskådas igen, mycket fina bilder med hög stämning som du har där Mats-Ove.

Hälsningar/Allan.

Svar: Hej Allan !
Alltid lika trevligt när du kikar in på sidan & lämnar ett avtryck här.Stort Tack för att du tog dig tid att kika igenom galleriet & för dina varma
& uppskattade rader om bilderna där.Du är så Välkommen åter hit.Ha en forsatt fin fotohöst

mvh/Mats-Ove  091027 17:39

Marie K    091025 23:00
Bilden Fågelskelett vid fyren, mmm... snyggt och påpassligt på min ära

Svar: Hej Marie !
Uppskattar dina flitiga besök här verkligen..
Trevligt att den bilden föll dig i smaken.
Tack Tack för din kommentar om den.
Välkommen igen!

mvh/Mats-Ove
  091026 18:47

Chef F4    091023 15:02
Tjena MOL foto!!
Vilken härlig uppvisning av fina bilder du gör vid denna uppdatering.
Hittar några favoriter som jag njuter lite extra av.
Mer ingående analys och sönderplockande av bilderna blir det lite senare i ett mail.

Mvh Christer

Svar: Hallå Christer !
Roligt att du gillar mina senaste alster.Ser fram emot dina "pixelanalyser" som du så skickligt
& intressant brukar göra..Stort tack ! för dina snälla rader Uppskattas ska du veta.
Hade' gott

mvh/Mats-Ove  091023 19:29

Sida 3/4  « föregående | nästa »  gå till: 
 


Gratis forum | Gratis gästbok | Administration | Integritet | Villkor